Tiranul şi elicopterul

Nu, din păcate nu este vestea bună pe care o aşteptăm cu toţii. Tiranul nu a fugit şi nici Elena nu a fost prinsă…încă..

Acum e vorba doar de cum a fentat el aglomeraţia de pe autostrăzile cu 6 benzi construite de Berceanu şi Boagiu, zburând cu elicopterul spre Bucureşti, în timp ce prostimea făcea şi 4 ore pe un drum ce în mod normal ar trebui parcurs în 15 minute.

10 thoughts on “Tiranul şi elicopterul”

  1. Incepe sa se obicinuiasca tovu’ ! Adecatelea cu helicopteru’ !Ca nu se stie cand va trebui sa paraseasca pronto fotoliul ,si e mai bine la lingurica sa stii ce te-asteapta cand vor da navala anti-oranjutanii !!!

    Deci ,zbor placut si scurt ;cam pin’ la Targoviste !

  2. Saracii aia de au facut 4 ore pe drum. Iti dai seama ca dupa ce si-au odihnit hoiturile in hoteluri de nspre stele, acum stau si asteapta ca amarastenii. Amaratii de ei, nu stiau ca se intampla asa in fiecare an si nici nu aveau de gand sa place mai devreme sau mai tarziu. Imi vine sa vars o lacrima…pe c*r.

  3. punKreas, am trait si vremurile acelea am trait multi ani si inainte adevarul este ca acum fura pe fata nu vedeti ca ia de la toti ca sa sa inbogateasca ei.Poate ai curiozitatea sa vezi mausoleul *Videanu* propritatile *Falca* *Udrea* casele castigate prin vanzari anterioare sau repartitie ale familiei *ZEUS* si de ce nu ale lui *Pinalti* si apoi mai putem povesti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *