Ţigani, nu români !

De ieri circulă pe televiziunile autohtone nişte imagini cutremurătoare, cu o femeie din Craiova, victimă a unui accident rutier, care este jefuită fără nicio jenă de nişte indivizi prezenţi la locul accidentului.

Dincolo de greaţa pe care o produc aceste imagini, am mai observat un lucru: nimeni nu a spus cu subiect şi predicat un lucru care este cât se poate de evident: cei care se dedau la gestul josnic nu erau români. Ci ŢIGANI ! Nu romi..ci nişte ţigani abjecţi, care nu fac cinste acestei etnii.

De toată jena frica televiziunilor de a reflecta evenimentul aşa cum s-a petrecut el cu adevărat. De frica CNA, de frica Consiliul Anti-discriminare, au realizat reportajul ca şi când românii ar fi din nou cei care se pretează la o astfel de mizerie.

9 thoughts on “Ţigani, nu români !”

 1. Nu tigani….ROMANI !!!Aia sint ROMANI…etnia…la-o balta !Traiesc in Romania aia sint ROMANI .Insa…daca tot a trecut si postul Pastelui si Pastele cu Invierea lui cu tot…ce vrei sa nu-si mai faca oamenii meseria !?Maninca si ei o paine …mancar-ar doar arpacas si turtoi tot restul zilelor ei si familiile lor !!!

  1. @marian posibil sa ai dreptate..posibil sa nu..nu stiu daca aia sunt chiar inregistrati ca si cetateni romani..:)

 2. Aloooo, sunt cetateni romani tiganii aia?
  Da.
  Va plac tigania, manelele la maxim, gratarele printre gunoaie si maidanezi?
  Da.
  Care emisiuni TV fac cea mai mare audienta?
  Alea cu tiganie, manele, cocalari si pipitoance.
  Cum se poarta romanii acasa si in strainatate?
  Ca niste tigani, ptr ca-i admira si ii copiaza pe tigani.
  Si in fine, o ultima intrebare?
  Cind o jefuiau tiganii aia pe femeie de ce n-a intervenit nimeni, nici cetateni, nici politie?
  Ptr ca sunteti toti niste tigani.
  Haoles baoles stralucitorilor!

  1. @bunica nu e un caz singular…da, romanii au “talentul asta” de a sta nepasatori la astfel de situatii…sunt la fel de vinovati si ei…

 3. @Emigrantule ! Tu de cate ori ai intervenit la cazuri dintr-astea mai nenorocitule ?Ai tu atata sange in instalatie ?De mancat rahat vad ca te pricepi …daca era sa iei “atitudine “…te cacai pe dumneata !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *