Televizoare 4k Panasonic – senzații tari în ultra HD

De ce se tot complică cei de la Panasonic și tot cresc dimensiunile televizoarelor și numărul pixelilor de pe ecrane? De ce nu se mulțumesc cu televizoarele de acum 30 de ani și tot inventează ecrane curbate, televizoare HD, full HD, ultra HD, 3D, 4k, 4k Pro și alte minuni? De ce cresc rezoluțiile telefoanelor, tabletelor și televizoarelor de la un an la altul?

Vrem intensitate

Unitatea de măsură a zilelor noaste este intensitatea senzațiilor. Totul trebuie să fie cât mai intens, cât mai colorat, cât mai neașteptat. Vrem surprize, vrem adrenalină! Avem așteptări foarte mari de la industria fashion, de la parfumuri, de la sisteme audio și video și de la aromele gorumet pe care le degustăm la restaurante cu multe stele Michelin. Filmele alb negru și muzica de pe discurile de vinil sună nostalgic și sentimental. Dar, până la urmă, preferăm claritatea unor televizoare 4k Panasonic și sunetele pure care emană din sistemele audio de ultimă generație. A fost frumos în trecut dar senzațiile sunt mai intense în prezent. Mai ales de când există tv 4k Panasonic de toate dimensiunile la prețuri bune.

Senzații ultra HD

Vrei să știi dacă merită să-ți cumperi un tv 4k Panasonic? Vrei o rezoluție de 4 ori mai mare decât a televizorului HD pe care probabil îl deții deja? Vrei să-ți vezi emisiunile favorite la o claritate de cea mai înaltă clasă și să te bucuri din plin de efectele speciale din cele mai noi filme? Dacă ești ahtiat după culori intense, pure, vibrante, bogate, după contraste și diferențe de iluminare atunci merită să investești într-un televizor 4k. Un televizor 4k Panasonic are mai mulți pixeli pe o suprafață mai mică de ecran. Asta înseamnă claritate impresionantă, detaliu și senzația că te imersezi cu totul în ceea ce vizionezi.

Televizoare inteligente

Televizoarele Panasonic au o calitate remarcabilă, garanția originalității și cea mai nouă tehnologie existentă pe piață. Iar designul ultra modern făcut să se potrivească perfect cu interioarele minimaliste specifice trendului este cu adevărat unul special și binevenit. Fie că vorbim de un televizor HD sau de unul ultra HD știm sigur că vom avea parte de o experiență pe cinste rulând filmele favorite pe un astfel de ecran. Televizoarele cu tehnologia 4k și 4k Pro oferă însă o altă clasă de confort, senzații și plăcere de utilizare. Un tv 4k Panasonic inteligent, cu luminozitate diferită, procesare rapidă prin Quad Core Pro, cel mai avansat motor de procesare existent la ora actuală și aplicații pentru internet este tot ce ți-ai putea dori în materie de televizoare inteligente de ultimă generație.

image

Se pare că anii petrecuți în căutarea tehnologiei video perfecte au dat rezultate. Nivelul de puritate a imaginilor a ajuns la un nivel greu de imaginat chiar și acum câțiva ani. Iar trendul clarității, obsesia după culori intense, cât mai reale, cât mai vibrante, nu se va opri aici. Vom avea parte de noi și noi surprize, de noi și noi televizoare 4k Panasonic îmbunătățite, mai ușor de folosit, mai ieftine, mai rapide și mai performante. Pentru că suntem în căutare de senzații. Pentru că deocamdată ne place să privim mai mult la televizor decât pe fereastră!

Leave a Reply

Your email address will not be published.