Tehnocratul genist de la Primăria București

Face destulă vâlvă în media și prin online o declarație a copreședintei PNL, Alina Gorghiu, care a spus: ”Moștenirea e absolut înspăimântătoare la Primăria Generală, acolo trebuie pusă o bombă și…”

Nu, nu vă speriați ! Șefa PNL nu a schimbat discursul și orientarea politică, nu intenționează să devină un lider extremist în țară. Realitatea, dincolo de simbolismul declarației, este că la Primăria Capitalei chiar a fost plantată o bombă. O bombă care riscă să arunce în aer tot ceea ce înseamnă administrația celui mai important oraș al țării.

RADET, RATB, Metrorex, infrastructură, trafic, iarnă, toate acestea sunt componentele aproape nucleare ale unei bombe amorsată la maxim, pe care scrie cu litere mari, să se vadă: administrația Oprescu.

Iar acolo, acum, în camera Primarului, în locul unde ticăie cu disperare ceasul bombei, trebuie să fie un om care să știe exact ce trebuie făcut, care să taie rând pe rând firele și să putem răsufla ușurați că am trecut cu bine peste iarnă și ne putem pregăti pentru a da Bucureștiului o administrație validată prin vot și care să continue ceea ce se face deja bine.

Încă din momentul în care a fost ales să conducă, temporar, Primăria București, Răzvan Sava a venit și a spus: fapte, nu vorbe.

savaR

Și, cel puțin până acum, asta face. Nu l-am văzut făcând turul televiziunilor, dar în schimb am auzit cum a făcut turul Primărie – Guvern pentru a găsi soluții la problema RADET. Nu l-am văzut organizând un spectacol de sunet și lumini pentru a arăta el lumii cum a împodobit Bucureștiul de sărbători, dar, în schimb, nu i-a privat pe bucureșteni de bucuria de a avea un oraș frumos ornamentat în această perioadă a anului.

Nu l-am văzut organizând un simulacru de plimbări cu utilajele de deszăpezire, călare pe o freză, dar, în schimb, a avut grijă să le atragă atenția responsabililor că vor plăti scump orice greșeală.

Pentru mine, astea chiar sunt fapte. Omul nu poate face minuni, ținând cont de ce a găsit acolo și de timpul scurt în care își va duce mandatul, dar, dacă ne scoate bine din această iarnă, își deschide drumul spre multe…oportunități.

4 thoughts on “Tehnocratul genist de la Primăria București”

  1. Ce dracu Iancule …te apleci dupa cum iti este ordonat sau dupa cum bate vantul ??? Mai nu stiu cand al preaslaveai pe Nicusor Dan azi….s-a schimbat kalimera ? Ordin de la partid ? 8) Madamme Gorghiu declara ca n-ar fi rau daca PGMB ar fi aruncata in aer dar, uita ca insasi domnia sa prin consiglierii PNL a contribuit la starea d e fapt in care s e gaseste aceasta . Mai uita inclusiv faptul ca…totusi PGMB este o nuca mult pre a tare pentru liberali chiar daca si-o doresc cu atata ardoare : acolo…trebuieste sa fi ales de catre BUCURESTENI pentru a te putea numii Primar General al Capitalei ! Chiar ma-ndoiesc d e faptul ca TOTI “liberalii ” sunt din Bucuresti , sunt bucuresteni , pentru a urma dispozitiile tecucencei Alina . Uita madamme Gorghiu ca una-i sa vrei si cu totul alta sa si …ai ceva .

    1. @Marian Nicusor Dan ramane, parerea mea, si la acest moment, candidatul cu cele mai mari sanse de a castiga Primaria Bucuresti la anul. In postare vorbeam doar de o stare de fapt si fapte legate de ceea ce face actualul interimar.

      1. Iancule fratele meu in Hristos Domnul : l-ati desemnat pe Cristian Busoi candidatul PNL la PGMB ??? Pai…la alegeri Firea- Pandele va invinge in pasi de dans …asa cum a invatat de la PSD plus Voiculescu &comp ! Ce dracu Iancule …adica dintre toti liberalii de-acolo , altul mai de Doamne ajuta …chiar nu gaseati ? Pana si sluga aia ordinara numit Ludovic Orban…pana si ala mergea ca propunere liberala pentru Capitala { c-a mai avut de-aface cu asta….sub mandatul lui Basescu…cand era ala Primar General } dar Busoi ? Al va hali tante Firea…la micul dejun pe cinstea mea !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *