Țeapa PNL ”10 pentru Europa”

Haideți să râdem un pic cu marele șef de la TNL, Florin Alexe și marea lui campanie dedicată tinerilor care puteau avea o șansă să fie înscriși pe lista cu care PNL va merge la europarlamentarele din 25 mai, campanie numită ”10 pentru Europa”

După cum știți deja, PNL a depus ieri la BEC lista cu cei care vor candida sub săgeata liberală pentru un loc eligibil la alegerile din 25 mai. Aceștia sunt:

Și acum să ne uităm un pic la fapte. Avem un regulament pe care Alexe și gașca lui de la TNL nici măcar nu au fost în stare să îl coordoneze cu ceea ce partidul avea să facă, astfel încât suntem informați că finala acestei competiții va avea loc pe data de 5 aprilie.

image

Dar ce să vezi…pe lista depusă de PNL la BEC apar deja câștigătorii acestui concurs extrem de ”transparent”.

PS: Cred că ar fi binevenită o informare publică din partea lui Florin Alexe și a găștii lui de incompetenți de la TNL, în care să ne spună și nouă, de exemplu, câți bani s-au pompat de la centru în această competiție a eșecului și mai ales, cum vede el faptul că nu au fost în stare să strângă nici măcar 60 de persoane care să participe la această luptă electorală.

Leave a Reply

Your email address will not be published.