Te fac un pitch de pici?

Fapte: ieri, în data de 27 mai, Carrefour România a chemat la o licitație strategie și creativitate publicitară (pitch) un număr de 85 de agenții de publicitate.

Alte fapte: 85 de agenții invitate, 85 de agenții prezente la eveniment.

Și mai multe fapte: niciun moment, la acea întâlnire, nu a existat un minim gest de demnitate, de respect pentru tine, din partea niciunui publicitar, de a se ridica și de a pleca de la acea întâlnire. Vorba ceea, în timpul jobului nu îmi permit să fiu demn, am rate de plătit.

Ca atare, toți cei 85 de idioți au stat acolo, au ascultat, au luat notițe, au făcut probabil și oferte. Apoi, simțindu-se violați, s-au dus acasă, au făcut un duș și, printre lacrimi și sughițuri, și-au promis să nu mai accepte niciodată să fie sodomizați anal și în public.

Orice reacție de după eveniment este la fel de valoroasă ca a unei prostituate care, după o partidă și după ce încasează banii, strigă cu pumnul ridicat: ”eram virgină, băăă!” Eu, dacă aș fi în locul celorlalți mari jucători din piața, așa i-aș trata pe ăștia din publicitate.

11250146-10204318832270701-8413891592636488963-o-cover-800

Sursă foto: Viorel Holovach (Tempo)

7 thoughts on “Te fac un pitch de pici?”

  1. @floraria crina: e vorba de o lipsa de respect fata de cei din piata. Cand vrei sa obtii ceva cu adevarat reusit, chemi cateva agentii, poate chiar doar una pe zi si discuti pe indelete ce e de facut ca sa obtii proiectul dorit. Ei au facut un gest de fronda si in acelasi timp incorect, pentru ca nu negociezi asa

 1. @ Ionut

  Ce a fost pe 27, brief pt pitch sau pitch? Care este diferenta intre o informare si o lucrare in miniatura (un fel de traducere in romana :D ), ambele optionale?

  Bend over :D

  1. @sarcasticul eu peste tot am citit ca pitch. Acum, daca ai alte informatii, da-mi-le si mie. Insa, nu vad de ce s-ar schimba prea mult ceea ce am scris eu acolo daca e vorba de brief si nu de pitch direct

 2. @ Ionut

  Pai bine scumpete, asa-ti faci tu temele? Ca la biserica? Crezi fara sa cercetezi? Vezi cunde duce religia? :D

  Ia beleste ochii pe iqads, pe pagina cu pricina, si vei vedea si mailul de la Carrefour. Il mai gasesti si-n alte locuri, probabil si cel de unde ai luat poza.

  Cu ce schimba daca este brief in loc de pitch? Tu vorbesti serios sau ai comentat in lipsa de argumente si ai zis ca poate tine?

  PS: ti-am zis ca ti-o furi. hai… baga update cu mea culpa, matanii si corectia de rigoare :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *