Tata Puiu şi “Operaţiunea Caşcheta” pentru câştigarea Primăriei Capitalei

Ascultându-l pe Iordănescu cum, la orice întâlnire, compară candidatura sa la alegerile locale cu unul din marile meciuri din 1994, când naţionala României a obţinut cele mai mari rezultate, mai că îţi vine să ieşi deja în Piaţa Universităţii, pentru a sărbători calificarea.

Ce uită sau nu vrea să reţină Iordănescu:

– suntem la 18 ani de la acele momente magice. Fotbalul românesc s-a transformat într-o mizerie. Lumea nu mai poate fi păcălită emoţional atât de uşor

– la fotbal îi avea pe Hagi, Popescu, Dan Petrescu, Ilie Dumitrescu. În alegeri se bazează pe Oprea, Onţanu, Diaconescu.

– la fotbal mergea şi cu o tactică 4-4-2, pe principiul “ai, n-ai mingea, tragi la poartă”. În administraţie îţi trebuie ceva mai mult decât pupatul unor iconiţe.

Tata-Puiu-Iordanescu-pupa-icoana

3 thoughts on “Tata Puiu şi “Operaţiunea Caşcheta” pentru câştigarea Primăriei Capitalei”

  1. Daca asta va obtine …macar 1 % din voturi….inseamna imens , iar asta ar trebuii sa-l faca la fel de fericit pe cat de cretin este !Ce vrei …varsta… :satansmoking:

  2. @marian nu cred ca ajunge sa ia 1%..si da, e dovada ca lipsa ridicolului creste, la unii, odata cu varsta

  3. Da Iancule , si eu o mai scutur o jumatate de ora dupa ce termin de pishat insa….eu nu ma gandesc sa candidez la Primaria capitalei !tocmai pentru ca ….. uit sa ma opresc din …” scuturat” :satansmoking: .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *