Suspendarea lui Băsescu – Haznaua Monica Macovei

În ziua în care ne pregătim de debarcarea lui Băsescu de la Cotroceni, aş vrea să nu trecem peste un personaj sinistru ce bântuie societatea românească, personaj care în zilele acestea se manifestă în toată hidoşenia ei.

Precum o precupeţă supărată că violul nu i-a reuşit cum trebuie, Monica Macovei, căci despre ea vorbim, si-a ridicat rochia colorată, a început să îşi smulgă părul şi să urle cum stăpânul ei e omorât. Pentru că nu vorbim de statul de drept sau de instituţiile statului ci de disperarea că omul care i-a permis să bea pe banii noştri e pe cale să piardă puterea.

Pus lângă ea, până şi Băsescu pare mai uman.

Acest gollum plin de alcool trebuie scos în afara scenei politice şi publice româneşti şi internaţionale. Sper din tot sufletul ca o comisie de anchetă să analizeze toate gesturile şi declaraţiile Monicăi Macovei şi să îi ofere o binemeritată vacanţă la o clinică de dezalcoolizare.

monica_macovei_17789600

PS: Acest text este un pamflet. Nu am nimic cu cei care suferă din pricina consumului excesiv de orice băutură alcoolică. Nu am nimic nici cu Monica Macovei. Orice asemănare cu personaje reale este greu de evitat.

7 thoughts on “Suspendarea lui Băsescu – Haznaua Monica Macovei”

  1. Despre Basescu…am mai discutat si …ti-am spus parerea mea : SUSPENDARE IN ….STREANG !!! Cat despre Macovei….buna ideea !!! S-o facem curatitoare de haznale ca ….” a luat-o ” :satansmoking: razna definitiv ! Oare cum este posibil ca cineva , un om oarecare …un om ce se pretinde si avad si ” ceva inteligenta” poate devenii atat de obedient , atat de servil , atat de innebunit dupa …persoana sau personalitatea cuiva…mai ales daca-i vorba despre …Basescu ?! :whatever: Pai trebuie sa fi nebun sau cel putin ” in stare de ebrietate”‘ …vorba …presedintelui { inca } in exercitiu ! :beer:

  2. Ba….daca Antonescu ajunge presedinte…chiar si interimar, pana la referendumm….MA IMBAT !!! Stiu ca aceasta simpla pozitie …al baga in boala pe javra asta de Basescu si…ASTA-I ARHISUFICIENT PENTRU MINE !!!Cat despre rezultatul referendummului …chiar nu-mi fac griji …indiferent cate jigodii PDL-iste se vor gasii { ca sa fi sigur ca se mai gasesc inca astfel de” oameni”!} care sa faca gat !!!ANTONESCU VA FI PRESEDINTE …CEL PUTIN DOUA MANDATE ….MACAR PENTRU A NU MAI FI NEVOIT SA LIPSEASCA DIN SENAT ASA CUM POATE PE BUNA DREPTATE ESTE ACUZAT . :beer: VIVAT NATIUNE ! HALAL SA-TI FIE !! :beer: :satansmoking:

  3. Domnule Iancu,

    Cand spuneti despre altii ca sunt Gollum, incercati sa va uitati un pic in oglinda inainte. Laba nu tine niciodata loc de descarcare sexuala, asa ca va recomand o prostituata. Altfel, eu sper sa terminati odata cu deversatul de dejectii in online concomitent cu limbi date in curul lui Crin.

    Un binemeritat „Mori!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *