SuperPonta

Asta e concluzia zilei de azi, a votului din Parlament și a tot ceea ce a fost și va urma. Ponta este cel mai bun prototip de tupeu, jeg, corupție pe care PSD l-a putut crea în ultimii 25 de ani.

11113961_1616686025278287_5871443809069844246_n

Ce Năstase, ce Hrebenciuc, ce Vanghelie. Luați lecții de la mitomanul Ponta. Omul care dimineață își aranjează un vot rapid care să îl scape de urmărire penală iar pe după amiază se va duce în CSAT, va sta la dreapta președintelui și va discuta despre strategia pentru securitate.

Bine, aici este o altă discuție, despre domnul Iohannis, dar ne ocupăm mai târziu de ea.

Întrebarea care rămâne este: Ce facem cu Ponta? Ce facem cu super puterea și super imunitatea pe care singur și le-a dat?

Suntem suficient de furioși pe ceea ce s-a întâmplat azi? Suntem suficient de speriați de ideea că România pe care credeam că ne-am luat-o înapoi, a rămas de fapt la ei? Suntem conștienți că prin tot ceea ce s-a întâmplat zilele astea, România își închide încet, dar sigur, calea spre o integrare definitivă și pe picior de egalitate în Uniunea Europeană?

Dacă da, atunci diseară vom fi în stradă. Dacă nu, atunci Ponta va fi tot acolo, rânjind la noi.

One thought on “SuperPonta”

  1. Imi pare rau sa te dezamagesc Iancule dar , nu Ponta este “cel mai bun prototip de tupeu , jeg , coruptie ” din PSD . Adrian Nastase il surclaseaza iar Traian Basescu le da clase la amandoi acesti demni reprezentanti ai ” social democratilor ” romani .Daca diseara ” veti fi in strada ” atunci se va numii LOVITURA DE STAT Iancule deoarece voi , ” liberalii ” ve-ti gira prin iesirea voastra in strada actiunile iresponsabile ale unor minti infierbantate { ca s a nu le mai zic altfel } din curtea d e la Scroviste sau in cel mai rau caz din ograda “serviciilor ” . Vorbea madamme Gorghiu despre minerii din ’90 ,spunand ca, nu-i este frica de amenintarile lui Ponta . Nu stiu unde era domnia sa in Iunie ’90 { zilele acestea se inplimnesc douazeci si cinci de ani de-atunci in caz ca ai uitat } dar nu trebuie cu adevarat sa-i mai fie frica d e mineri si mineriade : au avut grije si social- democratii si liberalii si taranistii si ” altii ” ca , acestia sa nu mai existe iar daca totusi inca mai sunt cativa de samatza …sa stea dracului in banca lor deci…degeaba casca pe capul lui Pinocchio de Victoria . 8)

Leave a Reply

Your email address will not be published.