Studiourile Pisic TV prezintă: Ponta și ministra usturoi, dragoste ca la MTO

Chiar mă plângeam zilele trecute că nu prea mai ai ce filme bune să vezi vara asta la televizor. Că majoritatea posturilor tv merg pe reluări și că Las Fierbinți deja îl știu pe de rost. Când, ce să vezi, pe la 8 seara, ieri, un blockbuster a lovit televiziunile de știri de la noi.

În rolurile principale: Pisic Ponta, Usturoi Harvard Petrescu și Matrafox.

Locația filmărilor: Palatul Cotroceni

Scenariul: consultări pe tema reducerii CAS. Băsescu mătură pe jos cu cei doi amatori. Nu știu dacă filmul ar trebui încadrat la comedie sau tragedie. Prima reacție, logică, de bun simț, e să râzi în hohote. Pur și simplu, personajele acestea triste, incapabile nici măcar să se prezinte cu niște argumente care să le susțină o decizie așteptată de tot mediul de afaceri, chiar niște clovni nereușiți.

pontamto

Numai că, după ce ne oprim din râs, conștientizăm că unul din ei e prim ministru, iar pe mâna tinerei absolvente de Harvard se află finanțele țării. Și zâmbetul îți îngheață. Și te trec fiori gândindu-te că România poate ajunge din nou pe marginea prăpastiei.

Despre Ponta, doar două vorbe: omul este cu adevărat un mitoman patologic, ce trebuie dus la un consult. Este incredibilă naturalețea cu care minte, la doar câteva secunde după ce iese dintr-o întâlnire. Un astfel de personaj în fruntea țării reprezintă un atentat la siguranța națională. În același timp, înregistrările de ieri au confirmat, dacă mai era nevoie, că Victor Viorel chiar este un pisic în fața lui Băsescu.

Grivco, ai legătura !

PS: Luați-vă 26 de minute din timpul vostru să urmăriți această înregistrare. Și dați-i share peste tot pe unde puteți. Poate așa află mai multă lume ce fel de premier avem și ne salvăm țara în noiembrie.

4 thoughts on “Studiourile Pisic TV prezintă: Ponta și ministra usturoi, dragoste ca la MTO”

  1. EXCELENTA poza a”infantilului”cum il denumeste Razvan Coltea pe blogul lui. Asta-i “the guy” with “we fight T.B.” and “justice to the end”.Ma-ntreb, oare cat la suta din cei 7.400 ooo de “referendompeople” au vazut aceste imagini simply out of this world!My wish for him:Go on Victor Viorel,make our day[s]!

    1. @anca din pacate, putini din ei. Uita-te pe paginile de Facebook ale fanilor Antenei 3 si vei intelege ca nu mai avem nicio sansa.

  2. Ionut,nu crezi ca “succesul”A3 se va topi dupa condamnarea lui voiculescu?Ce parere ai de situatia deloc ROZA din PNL din ultimul timp,numirea unui PMP-ist,finantatorul udrei,la PNL sector 1 de catre Atanasiu? “Incrancenarea” lui K.J. impotriva lui Crin, ca sa nu mai zic de tupeul lui S.F V.care il saboteaza pe Crin PE FATA.

    1. @anca eu asa sper. Cat despre PNL, situatia ma intristeaza profund. Sunt in acest partid, cu tot sufletul meu, din 2001. Am luptat si inca mai lupt pentru tot ce inseamna PNL. Dar tare mi-e ca, manat de o scarba existentiala fata de anumite lucruri, ma voi retrage cat de curand. Astept sa vad intai decizia privitoare la prezidentiabil si unde se vrea a merge cu fuziunea. Si apoi vedem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *