Staţi la rând, Guţă e şeful şefilor la TV !

Nu mai e un secret pentru nimeni cum se face televiziune în România.

Momentul când cei doi dinţi ai lui domnu Dan rânjeau triumfător când posesorul lor anunţa: “am otevizat România” îşi trăieşte confirmarea în fiecare zi.

Trăim cu ştiri din wc-ul Ioanei Tufar, vedem cum amanta lui Guţă îşi face test de sarcină în direct. Când ne moare un artist, suntem în stare să intrăm cu mortul în cuptor pentru o exclusivitate.

Obişnuit cu asta, imunizat chiar, nu pot să nu tresar când citesc nişte rânduri precum cele de mai jos, scris de Anca Sigartău pe pagina ei de Facebook şi nu rezist să nu mă întreb: mai avem vreo şansă să ne facem bine?

“in seara asta am fost invitati la o emisiune sa vorbim despre un proiect ff important. Urmeaza un concert la Manchester organizat de Conservatorul de Muzica din Manchester-reprezentat de directorul sau muzicianul Michael Cretu. Michael a luat bilet,(dupa ce a cerut de vreo 3 ori sa-i confirm data si ora emisiunii) si a venit in Romania. Alaturi de Michael si de mine era Daniela Nicolae, realizatoarea unei emisiuni despre jazz pe Romania Cultural, pianista aparte in peisajul muzical romanesc, si un om rafinat. Si nu in ultimul rand, Calin Grigoriu, chitarist si muzician exceptional, in vizita pe pamant (sigur ca a gresit un pic tara, si de aceea nu are conditiile pe care le-ar merita un muzician de calibrul lui)…
Ei, si acum voi posta mesajul pe care l-am primit la ora 3 din partea realizatorilor: "VA PUP. AM O VESTE PROASTA SI SPER SA NU VA SUPARATI. IN ACEASTA SEARA VOM AVEA UN SCANDAL CU NICOLAE GUTA SI NU AM DORI SA VA AMESTECAM IN ACEEASI EMISIUNE CU EL. MOMENTUL DVS VREM SA FIE INTR-O EMISIUNE CURATA, TOCMAI DE ACEEA CU PERMISIUNEA DVS VREM SA VA REPROGRAMAM PENTRU SAPTAMANA VIITOARE. SPER DIN TOT SUFLETUL SA NU VA SUPARATI"
:)) ))…Deci, daca credeti ca merge asa cine vrea, cand vrea intr-o emisiune, va inselati…trebuie sa stai la coada…Intai are prioritate Guta!”

PS: Să fie oare vorba despre Gherghe, această toaletă publică a Antenelor?

nicolaeguta_or

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *