Spune-mi ce comanda de tort faci, ca să nu te umpli de draci

Deși aniversările și evenimentele pe care le celebrăm sunt un moment fericit din existența noastră, personală sau profesională, ele sunt cu siguranță și pline de stres, mai ales dacă le organizăm noi.

Gândește-te la ultima aniversare a ta pe care ai organizat-o cu un număr ceva mai mare de oameni (adică nu partenerul/partenera de viață și prieteni), ci cu minim 10 oameni invitați.

De multe ori e mai mare chinul, decât distracția ta.

Trebuie să te asiguri că invitații tăi au fiecare în parte de atenție, să găsești o modalitate să îi faci să comunice și mai ales cum să îi integrezi pe toți deși unuia îi place limbajul lui Cioran iar celuilalt limbajul C++.

Ah, și să nu mai zicem de pregătiri. Făcutul de mâncare, pregătirea felurilor, cumpărăturile și mai presus de toate: tortul!

Păi, da, aniversare fără tort nu se poate, nu-i așa? Iar dacă ești genul care adoră să facă tortul în casă, atunci dracii pe care ți-i faci sunt de multe ori la ei acasă.

Nu e mai simplu să faci comandă de tort?

Aș face comandă de tort dacă…

Așa e, cu toții avem motivele noastre pentru care nu facem anumite lucruri.

De pildă, dacă tot vorbim de comenzile de tort, probabil nu o faci pentru că:

● Nu ești sigur de prospețimea ingredientelor

● E prea scump să cumperi tortul de-a gata

● Trebuie să te duci să ridici personal tortul de la cofetărie și de obicei se topește frișca/îl scapi/se împrăștie în mașină la o frână/nu e gata la timp etc.

● E prea dulce/cremos/sec/însiropat/neînsiropat/frișcos

● Găsești greu, pur și simplu, o cofetărie de încredere

Și ai dreptate!

Cu toții cred că am trecut prin probleme de mai sus, cel puțin o dată, când am apelat la comanda de tort.

Ce părere ai, însă, de o cofetărie online?

Ai încercat, de exemplu, să faci o comandă cu livrare de tort în București? Sau în orice alt oraș, de la un magazin online?

Pur și simplu îți livrează tortul, în condiții termice perfecte, fără ca tu să îți faci măcar o secundă grijă că trebuie să te duci undeva să alegi sau să ridici tortul comandat.

Cum sună?

Comandă online de tort să fie, dar de unde?

Ei bine, dacă stai în București, de exemplu, tot ce trebuie să faci este să cauți pe Google după o expresie de tip „livrare tort în București”. Și vei găsi, cu siguranță, nenumărate cofetării online, gata să te servească din doar câteva click-uri.

Ceea ce ar trebui să te intereseze, însă, este dacă, poți avea încredere în modul în care este făcut tortul comandat.

De aceea, îți recomand să arunci un ochi la Edulce.ro, în pagina lor de torturi la comandă și să vezi dacă îți surâde ceva. Fac niște torturi delicioase, doar din ingrediente naturale, au o grămadă de varietăți de arome, culori și design-uri și chiar nu sunt scumpi.

Vei găsi la Edulce.ro tortul care te va ajuta să mai scapi de stres și să eviți să te umpli de draci în momentul în care îți organizezi aniversarea.

Spor la comandat tort!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *