Este din nou vremea șosetelor, vremea Ciserom (P)

Calitatea a fost întotdeauna extrem de importantă pentru mine, mai ales când a venit vorba despre îmbrăcăminte și încălțăminte. La fel ca și alimentele pe care le consum pentru ca organismul să rămână puternic și sănătos, materialele pe care le aleg în îmbrăcăminte joacă un rol deosebit de important, deoarece trebuie să îmi ofere confort, dar să lase, totodată, pielea să respire.

În alegerea hainelor, cea mai mare atenție o ofer lenjeriei intime. Ea e cea care acoperă pielea în mod direct și joacă un rol extrem de important în atingerea maximului de confort pe care trebuie să îl ai pe parcursul zilei. Altfel spus, să nici nu simți că există, însă să protejeze în același timp pielea.

Deși femeile acordă o importanță deosebită sutienelor și chiloților în momentul achiziției, alegând după mărime, model sau culoare, nu multe persoane țin cont de atât de multe categorisiri și când vine vorba despre șosete, deși acestea sunt la fel de importante precum cele mai sus enunțate.

În alegerea șosetelor ar trebui să ținem cont de câteva aspecte importante legate de material, care asigură confortul picioarelor precum:

· Să lase pielea să respire, să termoregleze temperatura;

· Să păstreze pielea uscată chiar și în condiții extreme (căldură sau umezeală)

· Să își păstreze forma (să nu se deformeze la spălat);

· Să fie confortabile pe piele;

· Să nu alunece la descălțare sau în timpul mersului;

· Să aibă cusături fine sau inexistente;

· În cazul celor create pentru sport, să protejeze și să susțină glezna;

· Să aibă proprietăți antibacteriene;

kin_2261

Totodată, este important ca garderoba să varieze în modele și culori, pentru a putea alege corect perechea de ciorapi, în funcție de locul în care urmează să îi purtăm. Pentru a ne prezenta corect, impecabil de fiecare data, trebuie să ținem cont de câteva trucuri adaptate femeilor și bărbaților, care se aplică de fiecare data.

Trucuri pentru bărbați:

· Șosetele se asortează întotdeauna cu pantalonul sau un alt accesoriu vestimentar din ținută;

· Niciodată nu vom asorta șosetele cu pantofii, deoarece le vom anula forma;

· Dacă alegem să purtăm șosete cu model, acestea trebuie să se asorteze cu pantalonul la bază, iar culoarea modelului să fie aceeași cu cea a unuia dintre accesoriile ținutei.

· Alege culori închise, precum negru, bleumarin, burgundy;

· Evită cu orice preț șosetele colorate în culori deschise;

· Poartă șosete albe doar când faci sport, în niciun caz la un costum, fie el casual sau elegant;

Trucuri pentru doamne:

· Alegeți ciorapi asortați cu fusta sau rochia pe care o purtați. O ținută sobră, elegantă, închisă la culoare nu va crea un aspect vizual plăcut dacă o purtăm împreună cu ciorapi colorați cu model floral;

· Țineți cont de densitatea materialului. Ciorapii prea groși purtați în timpul verii, precum și cei prea subțiri purtați iarna vor crea disconfort;

· Acordați o atenție deosebită cutelor și cusăturilor. Acestea nu ar trebui să se observe în ținută.

· Alegeți ciorapi cu întărituri la călcâie, vârfuri și bazin. Aceștia oferă o susținere mai bună și creează un efect vizual plăcut.

· Evitați ciorapii în sezonul estival. O pereche de șosete scurte, din material subțire și comod, sunt alegerea potrivită pentru activitățile sportive din timpul verii.

· Optați pentru ciorapi mai scumpi, dar calitativi. Cei mai ieftini sunt, de obicei, din materiale de o calitate inferioară, riscul de a se rupe este mai mare, iar culoarea se poate întinde sau șterge mai ușor.

Alegerea corectă a ciorapilor pe care urmează să îi purtăm ne garantează o apariție elegantă, de bun gust și transmit persoanelor cu care interacționăm că suntem atenți la cum arătăm. Este important să alegem ciorapi de la producători cunoscuți pentru calitatea oferită deoarece aceștia cunosc nevoile clienților și adaptează produsele în funcție de acestea.

În magazinul online Ciserom găsiți produse pentru întreaga familie, adaptate nevoilor dumneavoastră. Totodată, puteți lua legătura cu aceștia și prin formularul de contact , prin telefon sau email, unde le puteți comunica dorințele dumneavoastră în mod direct.

Leave a Reply

Your email address will not be published.