Sondaj IMAS – USL la 57.4%, ARD degeaba arde…

Ultimul sondaj care a ieşit acum pe piaţă arată o tendinţă de creştere a USL, care ajunge la 57.4% din intenţiile de vot, în timp ce mega alianţa dintre Unguent, Blaga şi ăla mic cu capul mare a adus o creştere fabuloasă de 0% faţă de cât era votat PDL.

Partidul mitomanului Dan Diaconescu scade şi eu am certitudinea că şi la alegerile din decembrie va avea aceleaşi rezultate ca la alegerilor locale.

Câteva considerente:

– de ce creşte USL? Păi este foarte simplu: avem 7.4 milioane de oameni care nu îl mai vor pe Băsescu şi mizeriile pe care acesta le-a adus în fruntea ţării. Aceşti oameni, nu neapărat votanţi permanenţi USL, nu au decât o alternativă dacă vor ca să scape de Băsescu: un parlament consolidat şi puternic USL:

– de ce nu mişcă ARD? La fel de simplu: pentru că Forţa Civică a lui Ungureanu şi PNŢCD-ul lui ăla mic cu capul mare oricum nu existau în politică. ARD s-a creat tocmai pentru ca indivizi precum MRU sau Pavelescu să prindă un colegiu sub PDL, dacă se poate şi eligibil cu atât mai bine.

– ce facem cu PPDD? Îl lăsăm în pace. Scandalul Oltchim, scandalul cumpărării candidaturilor, toate astea vor continua să erodeze scorul electoral al acestei monstruoase creaţii.

usl

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *