Solidaritatea românilor în mizerie

Ieri a fost cu adevărat o zi tristă pentru România. Asta pentru că 2 oameni au murit într-un accident aviatic, asta pentru că șansa altor oameni de a fi salvați a fost pusă pe hold și mai ales pentru faptul că numai o șansă incredibilă a făcut ca să nu mai avem parte o de tragedie și mai mare.

Cum reacționează românii la aceste momente:

– unii, dobitoci notorii, au început să facă glume de doi bani, pentru ca, în momentul în care adevărata dimensiune a dramei se contura, să iasă din nou cu regrete și păreri de rău.

– alții au început să redea la foc automat orice informație neverificată, ajungându-se la situația incredibilă, pe care sper că CNA o va analiza cât se poate de serios, ca televiziunile să anunțe moartea unui om, cu nume și tot, încă dinainte ca orice procedură legală să se fi terminat.

– nu în ultimul rând, observ o dorință puternică de sânge din partea unor mizerii de oameni, care tot caută să lege această situație de Raed Arafat și să îl scoată pe el vinovat. Asta în condițiile în care Smurdul a ridicat un elicopter la câteva momente după accident, dar vremea potrivnică a făcut imposibilă cercetarea.

Cam ăștia suntem noi, românii, atunci când vine vorba de solidaritate. Ne unesc mizeriile, ne mai dau o speranță doar câțiva oameni, cum ar fi acel pădurar curajos.

avion1

6 thoughts on “Solidaritatea românilor în mizerie”

  1. Din tot ce am citit pe net mi-au placut articolul tau si cel al lui Cabral. Bravos Ionut. Si sa speram ca CNA-ul chiar va face ceva, pentru ca deja asta nu mai e nesimtire. A trecut dincolo de limita aceea! :(

    1. @andrei este imperios necesar ca CNA sa ia niste masuri dure. Multumesc pentru apreciere, nu am facut nimic altceva decat sa ma revolt…

  2. Se vor arunca pietre in toti nevinovatii numai numai sa scape cei care merita cu adevarat sa fie blamati. Nu te-ai obisnuit ca in Romania sa fie mereu vinovat mortul?

  3. A venit vremea sa culegem ce am semanat. Am semanat:incompetenta, toleranta maxima,manelism,nonvaloare,pupincurism (e.t.c.) si acum culegem tragedii insotite de durere si lacrimi ingetate pe obraz.A venit vremea sa spuem : STOP !Daca continuam asa, suntem condamnati si noila moarte.DUMNEZEU SA-I ODIHNEASCA IN PACE PE CEI DECEDATI IN ACEST ACCIDENT!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *