Solicita oferta redusa pentru certificare ISO pentru succesul afacerii tale!

În timpul pandemiei, economia a continuat la foc mic. Anumite afaceri au incetinit motoarele, in timp ce altele  si-au incetat definitiv activitatea. Restaurantele au avut de suferit, dar au inceput sa livreze mancare la domiciliu.

Pana si cofetariile s-au reorientat si au inceput sa primesca online comenzile si sa livreze torturi si platouri de prajituri la domiciliu. Evident ca am comandat si noi, cand nu am avut timp de gatit sau ne era dor de legume la gratar, de fabuloasele prajituri cu crema de nes si de tortul facut cu blat de casa cu nuci coapte si cu crema de vanilie si fructe de padure.

Cum avem si copii in familie, era normal sa ne punem urmatoarele intrebari:

-Oare au lucrat ca la carte, adica au avut masca si manusi in timpul prepararii, oricat le-ar fi fost de greu?

-Bucatarii, cofetarii si cei care au manipulat mancarea si prajiturile au fost testati? Au purtat ei tot timpul echipamentul de protectie, chiar si cand mureau de caldura?

Evident ca nu ne-am putut deplasa la fata locului sa verificam toate aceste specte, dar exista o modalitate de a afla daca in unitatea de alimentatie publica de la care soliciti produse sau servicii se lucreaza ca la carte: certificarile iso.

Aceste documente valoroase sunt certificate de buna purtare ale agentilor economici fata de:

-proprii angajati. Este important ca la locul de munca sa domneasca o atmosfera destinsa ca si clientii sa primeasca servicii de calitate premium si cele mai bune produse. In plus, certificarile iso demonstreaza faptul ca salariatii bolnavi nu sunt obligati sa vina la serviciu ca in firmele in care nu se respecta standarde morale, ci dimpotriva sunt trimisi acasa.

-consumatori. Cumparatorii au asigurarea ca la prepararea produselor (mancaruri, prajituri) s-au folosit ingrediente proaspete, s-au respectat regulile de igiena si prevederile din timpul pandemiei.

Inainte de a comanda, am verificat daca restaurantele sau laboratoarele cofetariilor au certificari iso si dupa aceea am plasat comanda.

-mediu. Ne dorim sa fim serviti, dar fara sa sacrificam mediul. Nu ne-ar conveni sa stim ca mediul este poluat ca noi sa primim mancare buna si desert. Certificarile iso demonstreaza ca firma respectiva are echipamente si aparatura menite sa diminueze pana la anulare poluarea aerului, a apei si a solului.

Dragul meu intreprinzator, sunt alaturi de tine, de aceea te sfatuiesc: solicita oferta redusa pentru certificare ISO inainte ca motoarele economiei sa tureze la maximum!

In prezent, certificarile iso sunt la un click sau la un formular distanta de tine si toate se obtin la jumatate de pret.

Formularul prin care soliciti certificare iso cu 50% mai ieftin se completeaza in 5-7 minute si are urmatoarele rubrici:

1. Denumirea companiei.

2. Domeniul de activitate.

3. Numarul de telefon si adresa de e-mail, datele de contact cu ajutorul carora vor fi furnizate informatiile referitoare la preturile certificarilor si etapelor premergatoare eliberarii lor.

4. Cele sase tipuri de certificari care se pot elibera

5. Un camp pentru solicitarea altor informatii.

Dupa completarea acestor spatii obligatorii se actioneaza butonul de trimitere si formularul este expediat firmei care se ocupa cu eliberarea certificarilor.

Este posibil sa fii tentat sa comanzi toate certificarile, fiindca stii cat sunt de importante si fiindca sunt la jumatate de pret, dar in timpul consultantei ti se explica in mod clar care se potriveste exact afacerii tale.

In cazul in care doresti sa eviti consultanta, cu toate ca este gratuita, informeaza-te singur de pe site-ul firmei!

Aici gasesti descrierea clara a etapelor ce trebuie parcurse in vederea obtinerii certificarilor, a avantajele fiecarei certificari in parte si prezentarile tuturor certificarilor.

O certificare iso se obtine rapid, la un pret ultraavantajos si foarte usor.

Concret, aveti de facut urmatoarele lucruri ca sa fiti posesorii acestor documente care sa castige incredere celorlalti:

1. Sunati si cereti oferta.

Vi se va raspunde imediat.

2. Vi se trimite o lista cu documentele pe care trebuie sa le puneti la dispozitia firmei, iar reprezentantul Certificareiso.ro care lucreaza pentru dumneavoastra va intocmi si el la randul sau actele necesare eliberarii certificarii iso dorite.

Tot in aceasta etapa primiti si sfaturi de schimbare a atitudinii in firma pe care o conduceti sau reprezentati ca totul sa fie perfect si certificarea iso obtinuta sa aiba acoperire 100%.

Certificarile iso eliberate de firma de mai sus garanteaza:

-un management al sigurantei alimentelor

-managementul calitatii

-managementul protejarii mediului

-managementul securizarii informatiei

-managementul sanatatii si securitatii ocupationale

Trebuie sa stiti de asemenea ca 1500 de companii au ajuns in topul celor mai bune de pe piata, dupa ce au  obtinut certificarile iso, iar printre ele se afla: firme de taxi, resturante de cinci stele, multe dintre ele de renume international, firme care asigura transportul international al oamenilor si marfurilor, supermarketuri, posturi de televiziune, statii de alimentare cu benzina si motorina, brutarii, cofetarii si patiserii cunoscute, agentii de turism, unitati de invatamant particulare.

Un alt motiv pentru care trebuie sa va grabiti sa solicitati oferta certificari este aceea ca nu puteti participa la licitatii fara aceste dovezi ale calitatii.

Inca putin si vom sta din nou la terase si ne vom rasfata familia cu o cina la restaurant. In acest timp de asteptare, intreprinzatorii trebuie sa se puna la punct si in ceea ce priveste respectul fata de proprii angajati, fata de clienti si fata de mediu.

Certificrile iso schimba mentalitati si produsele si serviciile vor deveni competitive pe plan national si international.

Dragi clienti, obisnuiti sa va interesati daca unitatile comerciale sau prestatoare de servicii la care apelati au certificari iso si alegeti-le in functie de acest criteriu important!

Leave a Reply

Your email address will not be published.