Sisteme de aer conditionat pentru vehicule de transport

In afara unor solutii inteligente pentru optimizarea serviciilor de transport, care privesc cresterea eficientei si ajuta la monitorizarea in mod competent a soferilor de autovehicule, companiile au in vedere si sporirea confortului interior, prin instalarea unor sisteme de aer conditionat auto.

In catalogul de produse online si in punctele de desfacere din tara, firma Fomco Prodimpex pune la dispozitie o gama diversificata de aparate de aer conditionat stationare sau pe apa, ventilatoare, aparate portabile si kituri de instalare.

Este important ca soferul unui camion, de pilda, sa beneficieze de conditii imbunatatite de confort, pentru a-si putea realiza munca in conditii cat mai bune. Temperaturile scazute din sezonul rece sau cele ridicate din lunile caniculare de vara ar putea afecta bunul mers al lucrurilor, in lipsa unor dispozitive de incalzire, respectiv racire a aerului din interiorul autovehiculului condus, fara a adauga ca acestea joaca un rol important in mentinerea sanatatii soferilor sau a altor pasageri, daca este cazul. Pe timp de vara, expunerea la temperaturi foarte mari si soare puternic, poate constitui cauza diminuarii capacitatii acestora de a conduce in mod eficient si in conditii de siguranta. Oboseala nu va mai reprezenta, astfel, o problema, atata timp cat organismul va functiona in parametri normali, permitand soferilor de camioane sa isi indeplineasca sarcinile in mod corect, sa ia decizii rapid si in conformitate cu cerintele care se ivesc in desfasurarea drumului pe care il au de parcurs spre destinatie.

Sistemele de aer conditionat auto au scopul de a facilita racirea si dezumificarea cabinelor in autovehiculele conduse.

Avantajul este vizibil, fiindca sistemul poate functiona chiar si atunci cand vehiculul este parcat si dupa ce s-a recurs la oprirea motorului. Ideal ar fi sa va orientati catre un sistem care prezinta un consum redus de energie. Exista numeroase sisteme eco-friendly, care functioneaza pe baza gazului ecologic, de exemplu.

Protectia soferului si a vehiculului este sporita prin prezenta unor sisteme de siguranta care previn descarcarea.

image

Alte beneficii ar fi ca instalarea unor asemenea aparate se realizeaza in mod facil, acestea au un design deosebit, iar unitatile de condensare sunt de obicei amplasate in spatele cabinei, neocupand spatiul. In plus, intretinerea este zero. In general, aceste aparate sunt silentioase.

Cele mai multe au fost concepute sa permita soferului sa ajusteze fluxul de aer in functie de preferinte si necesitate. Operarea se face cel mai adesea cu ajutorul unei telecomenzi, care permite un control in mod simplu si eficient, ceea ce inseamna ca orice consum suplimentar de combustibil va fi redus. 

In locatiile Fomco puteti beneficia de o paleta larga de servicii auto care includ, printre altele, sisteme de monitorizare GPS, inclusiv pentru monitorizarea consumului de carburant, service pentru camioane si semiremorci, service pentru vanzarea si montarea anvelopelor pentru orice tipuri de vehicule, alaturi de diverse accesorii auto.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *