Sibiu, singurul oraş din România care merită vizitat

Sau cel puţin asta spun cei de la Ghidul Verde Michelin, care au acordat 3 stele Sibiului, ceea ce înseamnă: “locaţie care trebuie neapărat văzută”.

Acum, vă întreb eu: este oare Sibiul atât de special? Nu mai avem niciun alt oraş ca el? Şi de ce Udrea nu s-a folosit de Sibiu în spoturile de milioane care au invadat CNN şi Eurosport?

romania-sibiu

4 thoughts on “Sibiu, singurul oraş din România care merită vizitat”

 1. Ionute, de un an aproape ma invart prin Sibiu, oras necunoscut pentru mine pana am poposit aici.

  In primele luni ma simteam de parca eram in alta tara. Localnicii sunt parca mai civilizati, dar ulterior realizezi ca nu e cu nimic mai deosebit fata de alte orase din Romania.

  Privelistea muntilor de la vazut aproape de la orice colt al orasului pe mine m-a incantat fiind un iubitor de munte, liniste multa, soferi ceva mai ok, pana nu te baga in sperieti unii dintr-un judet ce nu am sa il numesc.

  La capitolul distractie, aici cam pica, nu prea ai ce face, de cluburi te saturi dupa cateva iesiri, iar centrul vechi, nu e cu mult mai diferit de Brasov, Timisoara, Arad, unele zone din Bucuresti si alte orase.

  Dupa mine, toate orasele merita vazute si gustat ceea ce ofera mai frumos.

  1. multumesc pentru vizite si comentarii, Madalin. Cam ai dreptate, sunt multe orase de unde ai avea ce vedea si lua cu tine…spiritual si ca amintiri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *