Și totuși, Iohannis nu e singur…

De la începutul acestei campanii, Iohannis, ca și contracandidat al lui Ponta, era perceput în spațiul public ca un alergător cu șanse doar la locul 2 sau 3, fără nici cea mai mică șansă de a fi cel în jurul căruia să se coalizeze toată lumea, astfel încât să se bată cu șanse reale cu Ponta.

Și chiar părea, la un moment dat, singur. Privit cu neîncredere chiar și de oameni din propriul partid.

Iată însă că, cu cât ne apropiem mai mult de momentul alegerilor, Iohannis nu mai este deloc singur. Devine opțiunea reală a tot mai multor oameni de valoare a acestei țări, a intelectualilor, a artiștilor, a oamenilor simpli.

Ultimul pe listă, cu voia dumneavoastră, Andrei Pleșu. Un om cu care chiar nu am avut o relație de apreciere, căruia chiar i-am reproșat de multe ori unele momente de slugărnicie fățișă față de Băsescu. Dar care, acum, cu această opțiune exprimată în spațiul public, își spală multe din păcate.

10722804_1495219764091581_394279978_o

2 thoughts on “Și totuși, Iohannis nu e singur…”

  1. …..mã’, pleshu’ cel pleshcãit, ai numa’ “reprize” proaste’n cap, mã……da’ tu nu ai cap….ai cãpãtzânã, mã…….pãcat cã tzi-a albit pãru’ degeaba……..tu te-ai sãturat de prea multã prostie înmagazinatã în cãpãtzâna care-o ai pe umeri sã nu te plouã’ gât……..potzi sã-l votezi pe nemtzotei în câte reprize vrei , cã ROMÂNII s-au sãturat de jeguri de categoria asta…….nu-i mai pãcãleshte nimeni, mã’……..nemtzoteiu’ nu-i “botezat” , mã’………caporalu’ vasalicã trebuia sã-l “boteze”…..cu popã shi cadelñitzã……sã-i zicã: klausescu iohanñescu……….da ce-ai crezut cã ROMÂNII se vor obosi s-i “citeascã” numele de “viking” pe buletinul de vot !!!!!??????????……….eshti prost de bubui, nu alta……..mai ales cã sasu’ are o moacã din filmele cu gardianul nazist de la lagãrele cu jidani de la Auschwitz………când apare moaca lui la televizor se sperie copiii cei mici, mãmicile lor întzarcã înainte de termen iar gravidele leapãdã, adicã pierd sarcina, mã prostãlãule………d’aia n’are el copii, mã………

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *