Şi dă-i cu listele

Cum românul duce lipsă de modalităţi de distracţie, încearcă şi el să se agaţe de ce poate. Când de Dan Diaconescu, când de Elodia, când cu Gigi până la moarte stână.

Vin alegerile, aşa că, pe toate sursele mai mult sau mai puţin credibile, au început să curgă liste. Cum nu dau doi bani pe unde va candida Udrea, sau ce face MRU, cu atât mai puţin pe unde plimbă Neamţu usturoiul, mă aplec un pic asupra unei liste lansate în online şi care prezintă posibilii candidaţi ai USL la Bucureşti:

Apar astfel nume gen: Chiuariu (CDEP, PNL sector 2), Dumitru Pelican (Senat, sector 1) sau Prigoană junior (CDEP, PNL sect 2). Alături de ei sunt şi oameni care deja şi-au câştigat un mandat de parlamentar: (Ludovic, CDEP, Sector 1), Alina Gorghiu (CDEP, Sector 5) sau Crin (lumea zice că s-ar duce la sector 3, dar eu merg la sigur cu o candidatură în sectorul 6).

Sper din tot sufletul ca discuţia în jurul candidaturii lui Călin Popescu Tăriceanu să fie doar o glumă.

În rest, nu mă hazardez să consider că aceste liste care circulă în online vor avea o veridicitate mai mare de 60% la final. Negocierile se vor purta până în ultima clipă. Nimic nu e bătut în cuie.

C.PTariceanu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *