Sentințele în cazul violatorilor din Vaslui

Pe scurt:

 

Burada Ovidiu – 8 ani și 4 luni

Burlacu Paul Andrei – 7 ani

Avadanei Silviu – 7 ani

Bolbăceanu Petrică Ionuț – 7 ani

Boicu Ionuț Bogdan – 5 ani și 8 luni

Rotaru Alin Dumitru – 5 ani și 8 luni

Țurlean Ioan – 5 ani și 8 luni.

 

Tuturor celor care nu au recunoscut violul li se schimbă controlul judiciar în arest preventiv pe termen de 30 de zile. Victima primește daune morale de 50.000 de lei. Decizia nu este definitivă, se poate face apel în 10 zile.

violatori

6 thoughts on “Sentințele în cazul violatorilor din Vaslui”

  1. Realizezi faptul ca , daca acest caz { sti cate violuri…chiar si d-alea in grup s-au petrecut in Romania inclusiv dupa intamplarea nefericita din acel sat vasluian ??? }n-ar fi fost mediatizat la maxim , nici macar aceasta sentintza de rahat { atentie : nu-i definitiva si irevocabila !!! } de tot rahatul , n-ar fi fost data , avand in vedere P.C.R.-urile existente , cel putin in acest caz ??? Ce-nseamna ” si-au recunoscut fapta ” ? Adica , daca eu ai iau jugulara cuiva si ” dupa ” recunosc spasit fapta…pot beneficia de-o injumatatire a pedepsei ? Dupa stiita mea dupa crima , violul , este cea de-a doua fapta penala pentru care , peste tot in lumea civilizata , nu se acorda circumstante atenuante iar ” recunoasterea faptei ” , nu poate aduce nici macar o inblinzire a verdictului dar mite o injumatatire . Rusine Iancule , Justitiei Romane !!! Sant curios , la apel ce se va mai intampla ?

  2. Am auzit si eu abia azi de pe la televiuni faptul ca , in UK un violator { tot o chestie de grup dar…mai restrans , doar doi insi } a fost condamnat la cinsprezece ani de parnaie si abia dupa trecerea a zece ani va putea amaratul ala sa solicite eliberarea conditionata .Ce-au facut vestitii juristi ai PNL-ului Ioane , in acesti douazeci si cinci de ani de cand…am devenit o ” democratie ” ? Au dormit in Parlament ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *