Scaune-Online.ro – cele mai confortabile scaune de birou

In orice birou exista scaune de birou. Acestea sunt prezente si in locuintele persoanelor care au amenajat un birou acasa. Si eu mi-am cumparat de curand un scaun birou. Aveam un scaun pe care-l foloseam la biroul de acasa, insa, nu era chiar ce voiam eu.
Am ales ca sa-mi cumpar scaunul online, de pe Scaune-Online.ro. Si? Ce crezi? Mi-a fost foarte greu, deoarece imi doream vreo 3-4 modele.

In cele din urma, mi-am cumparat scaunul ergonomic OFF 907. Baza scaunului cumparat de mine este cromata, asa cum imi doream. Tapiteria sezutului este din stofa, iar spatarul este de tip mesh. Imi place acest tip de spatar deoarece permite aerului sa circule. Acest scaun era disponibil in culorile rosu si negru. Initial am vrut modelul pe rosu, apoi m-am razgandit, deoarece scaunul negru se potrivea mai bine cu restul incaperii. Acest scaun este foarte confortabil si are inaltime reglabila, ceea ce imi place foarte mult.

Tot de pe acest site mi-a mai placut si scaunul de birou ergonomic OFF 600. Acest model are baza tot din metal cromat, iar tapiteria este tot din stofa. Diferenta e in spatar. Acesta e realizat din mesh si piele ecologica. Permite si acest model circulatia aerului, doar ca pe mine nu ma incanta in mod deosebit aceasta combinatie de materiale. In plus m-a atras vizual mai mult modelul pe care l-am ales eu. Poate si pentru faptul ca a fost putin mai ieftin.

Un alt scaun care mi-a atras atentia a fost scaunul de birou cu masaj OFF 934. Mi-a placut foarte mult, dar..financiar nu mi-l permit momentan. Mi se pare grozav sa te poti relaxa printr-un masaj cand stai la birou. Acest scaun este tapitat cu piele ecologica, are inaltime reglabila si functie de balans. Sistemul de masaj al acestui scaun utilizeaza 6 puncte de masaj si 5 programe cu 3 niveluri de intensitate. E un scaun pe care mi-l doresc foarte mult si ma gandesc serios sa mi-l cumpar.
Daca vrei sa vei si tu aceste modele, sau altele, intra pe Scaune-Online.ro. Aici poti vedea si modele frumoase de scaune de bucatarie, bar sau de relaxare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.