Sărbătorile vin…

Am o mare dilemă şi sper ca prin acest sondaj să o lămurim.

Când vin sărbătorile cu adevărat? La primele anunţuri ale concertelor de Crăciun ale lui Bănică, la primele afişe cu concertele lui Hruşcă sau când apare reclama de Crăciun a Coca-Cola?

concert-colinde-stefan-hrusca-brasov

 

Cu cine veți vota, la alegerile din 5 iunie, pentru funcția de Primar al Bucureștiului?

View Results

Loading ... Loading ...

8 thoughts on “Sărbătorile vin…”

  1. Mai frate…” sarbatoarile” pot venii zilnic!Te duci la mata dumitale si…o gasesti bine sanatoasa si …fericita ca ai trecut s-o vezi…este cel putin pentru ea un prilej de bucurie si deci de sarbatoare…poate sa ” taie vitzelul cel gras”!Te intalnesti cu un prieten vechi { ma refer strict la prietenii adevarati din care ai doi , trei intr-o viata de om } iar acets poate fi un motiv de sarbatoare! Ajuti pe un amarat, cu ceva,iar acestuia in urma ajutorului tau…incepe sa traiasca mai bine…iata un motiv de sarbatoare! Sarbatorile …nu trebuie neaaparat sa fie inscrise in calendarele …ortodoxe , catolice sau musulmane { au si astia calendare in care sint inscrise ” sarbatorile” lor religioase ?}, adica calculate , induse in mental sau …impuse de altii!Daca esti fericit pentru …te miri ce , intr-un moment anume din viata ta…este o sarbatoare. Cat despre ” sarbatorile …religioase” …pai acestea sint asteptate de unii cu cinci luni in avans si daca s-ar putea si vanzarile sa inceapa …macar cu doua , trei luni mai inainte de data respectiva {stabilita de altii dar…traditionala} atunci pentru ei { pentru …unii} este motiv de sarbatoare. In ceea ce ma priveste…pana si faptul ca-ti mai scriu aiureli pe blog si de multe ori imi si raspunzi…este un motiv de sarbatoare. Ce sa-i faci , asta este una dintre putinele bucurii pe care le are un om de varsta mea.Si daca am o suparare…incerc sa trec peste ea, jucand sah cu vreun amic , la o cxafea si o tigara, ascultand muzica…din anii ’70 , recitind o carte buna, jucandu-ma cu nepotica mea { a inplinit de curand patru ani } sau { cea mai mare bucurie si deci …SARBATOARE} sa ” vorbesc” pe NET cu doi dintre copii mei ce muncesc departe de tara , tocmai in Malta.Concluzia: poti avea zilnic o sarbatoare sau mai multe, important este sa sti sa te bucuri de ele, de spiritul lor! Iti doresc un inceput de saptamana cat mai agreabil tie si parintilor dumitale…si celor ce-ti viziteaza blogul!

    1. @Marian: multumesc de urare si ti-o returnez cu drag. si sa iti traiasca nepotica. Si eu am un nepotel de 4 ani…bucuria sufletului meu:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *