Sărbătorile vin ! Ești cu gândul la cadouri?

Hei ! Sărbătorile vin, sărbătorile vin ! Nu-i așa că parcă deja îl vezi pe Moș Crăciun pregătindu-se? Da, știu la ce te gândești. Iar vine acea perioadă din an în care trebuie să alergi ca un nebun după cadouri.

Dacă ești totuși în această situație, probabil că singura ta soluție va fi și ca alții să vină și să îți ofere câteva idei de cadouri. Sau, ca să facem o glumă, dacă ți le și cumpără, atunci chiar că ar fi de vis. Și fără bătăi de cap, și gratis dar mai ales și cu iubita ta simțindu-se fericită.

Dacă tot suntem la momentul în care dezbatem această temă, trebuie să recunosc cu mâna pe inimă că un popor mai lipsit de imaginație ca noi nu cred că există. Mâna sus pentru cine cadoul de sărbătoare îndrăgostiților a constat doar într-un buchet de flori și eventual și niște ciocolată ! Sau cine, din comoditate, a preferat să îi dea iubitei cardul sau niște bani cash, pe principiul ”du-te și cumpără-ți tu ce știi că îți place”.

image

Sau, și aici sunt sigur că ne încadrăm cam toți, nu au decis că singurul cadou veritabil este o masă luată în oraș, eveniment ce se va repeta cel mai probabil și cu ocazia zilelor de 1 și 8 martie. Și asta în condițiile în care suntem părtași ai unei lumi care ne oferă mii și mii de opțiuni prin care am putea cu adevărat să le răsfățăm și să le alintăm pe cele pe care le iubim. Iar una din variantele pe care eu le consider foarte atractive ca și cadou este acea de a unei excursii, de un weekend sau câteva zile, prin care să ieși din rutina zilnică și să te poți bucura de câteva clipe frumoase, departe de lume. Și uite așa, dacă dai o mică căutare pe net, să zicem ”last minute Grecia 2014”, ”sejur Turcia” și găsești o ofertă care îți face cu ochiul, nu cred că vei avea nici cea mai mică problemă în a face o rezervare din timp cu ajutorul celor de la Cocktail Holidays,

Iar dacă mai adăugăm aici și faptul că cei de la Cocktail Holidays sunt deja parte activă a mediului online prin aplicații gratuite pentru toate tipurile de telefoane smartphone, aplicații care vă vor aduce imediat cele mai noi oferte, fie last minute, fie speciale. Sau că oferă carduri de fidelitate și consiliere în alegerea vacanței potrivite, eu cred că toate aceste argumente nu vor face decât să vă convingă și mai mult de oportunitatea unui astfel de cadou, o adevărată dovadă de iubire.

Pentru că tot vine iarna și odată cu ea cele mai frumoase sărbători.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *