Samy Ilie, avocat Israel care conduce in topul increderii

Un studiu recent realizat printre romanii care traiesc in Israel l-a plasat pe Samy Ilie avocat israel pe primul loc in topul increderii. De obicei, oameni aleg institutii in care au incredere: biserica, scoala, justitia, politia, dar conationalii nostri din Israel au ales un aparator al drepturilor omului: pe Samy Ilie.

Unde poate fi gasit Samy Ilie si de ce au omenii atat de multa incredere in el? Romanul nostru este un avocat extrem de indragostit de meseria sa pe care a ales-o din dorinta de a ajuta cat mai multi oameni.

El poate fi gasit la sediul firmei sale din Israel, la urmatoarea adresa: Derech Jaffa st. 51 Haifa, dar se poate comunica la fel de bine cu acest ilustru avocat si prin e-mail si telefonic.

Mai intai, el si-a castigat increderea celor din tara de adoptie prin munca de calitate pe care a depus-o pentru ei. Samy Ilie ramane un erou pentru Israel prin misiunile grele pe care le-a dus la bun sfarsit.

Prin activitatea sa el este cel care:

1. a condus echipe de procurori renumiti prin profesionalismul lor

2. a mentinut securitatea in zone de risc si milioane de israelieni au putut sa traiasca linistiti datorita demersurilor sale

3. a investigat cazuri grele pe care le-a rezolvat intotdeauna la timp si corect

4. a colaborat cu politia

5. a pledat in diferite procese in fata instantelor din Israel, captandu-si de fiecare data publicul, atat prin persuasiune discursului, cat si prin incadrarea inteligenta in articolele de lege potrivite.

Pentru romani insa a facut mult mai mult: si-a pus la bataie experienta si priceperea profesionala, sa le fie de folos si in circumstante faste, dar si in cele nefaste.

Multi intreprinzatori romani de succes din Israel au declarat fara rezerve ca lui ii datoreaza succesul. Proprietarii de restaurante si de cafenele, dezvoltatorii romani si marii transportatori il considera pe Samy Ilie co-autorul afacerii lor, deorece:

-le-a oferit consultanta. Cunoscand perfect mediul de afaceri si cadrul legal de desfasurare a acestora, avocatul roman i-a consiliat corect, atat in cee ce priveste alegere domeniului, cat si in ceea ce priveste formalitatile ce se impuneau a fi indeplinite.

-le-a intocmit toate contractele de vanzare-cumparare, i-a ajutat la infiintarea firmelor

-datorita lui nu au fost implicati niciodata in vreun litigiu comercial sau in vreo ilegalitate.

Succesul romanilor din Israel in afaceri se datoreaza prestatiei lui Samy Ilie. Au devenit cetateni israelieni cu acte in regula si cu drepturi mii de romani, fiindca Samy Ilie i-a pregatit sa obtina cetatenia, evitand in acest mod expulzarea.

Dar sunt si romani care au fost scapati de plata unor amenzi, de inchisoare datorita acestui mare avocat.

Activitatea prin care si-a castigat increderea a milioane de romani pe care i-a ajutat, poate fi rezumata in urmatoarele puncte:

-consultanta inaintea unei anchete a politiei. Chiar si oamenii nevinovati se pot incurca in declaratii fiindca le este tema de politie, de procurori, de judecatori. Samy a ajutat multi romani aflati in aceasta situatie si este gata sa te sustina si pe tine, daca urmeaza sa fii anchetat.

-comutarea arestului la domiciliu sau reducerea zilelor de detentie. Romanii care au petrecut cateva ore in arest, alaturi de alti detinuti straini nu pot uita cat de traumatizant a fost acest scurt timp si ce providentiala a fost interventia lui Samy Ilie.

-eliberarea pe cautiune. Libertatea este scumpa, iar oamenii realizeaza acest lucru numai cand o pierd. Cata vreme sanatatea, libertatea fac parte din normalitate consideram ca aceste daruri supreme ni se cuvin de la sine. Daca te afli in inchisoare in Israel si suferi cumplit din cauza acestui lucru, dar ai bani cu care sa iti rascumperi libertatea, nu sta pe ganduri! Eliberarea pe cautiune te scapa de boli ale trupului si ale sufletului.

-redobandirea permisului de conducere, retinut din motive intemeiate.

Permisul de conducere este la fel de important ca actele de identitate, fiindca prin intermediul lui se obtine mobilitatea. In Israel, permisul de conducere se poate pierde foarte usor, dar Samy Ilie reuseste sa il inapoieze posesorului foarte repede.

-apararea in procese civile sau penale, in fata instantelor comerciale, militare sau civile. Samy Ilie este renumit pentru minutiozitatea cu care pregateste fiecare apararea in parte si pentru inteligenta procedurala cu care reuseste sa adune dovezi pentru clientii sai.

-obtinerea de gratieri prezidentiale in urma scrisorilor de gratiere adresate presedintelui tarii.

De numele lui se leaga multe gratieri ale romanilor sau diminuari ale unor pedepse grele. Samy Ilie nu renunta usor, ci se lupta pana la capat, sa obtina cea mai eficienta solutie pentru clientul sau.

-dobandirea unui certificate de buna reputatie, dupa ce o pedeapsa a fost ispasita, iar persoana in cauza si-a indreptat comportamentul.

Fiecare are dreptul la a doua sansa, iar exonerarea cazierului penal reprezinta punerea in practica a acestui dicton.

-asistenta juridica pentru companii, dar si pentru persoanele fizice

-suport/apararea in cazul savarsirii unor litigii comerciale.

Lista interventiilor sale pentru romani mi se pare suficient de lunga ca acest avocat sa conduca detasat in topul increderii romanilor din Israel.

Toata experienta si maiestria profesionala adunate in cei 33 de ani de munca sunt puse acum in slujba romanilor carora le apara drepturile si ce poate fi mai frumos decat asta?

„Cand e frate langa frate/Se da lumea intr-o parte” spune un cantec romanesc, fiindca romanii stiu cat de puternica este dragostea de frate.

Nu te duce in Israel sa incalci legile statului respectiv, dar sa stii ca daca vei avea probleme juridice, penale sau cu politia, ai un aparator demn de incredere acolo!

Leave a Reply

Your email address will not be published.