Saboții Wock – alături de fiecare pas al tău

Ți s-a întâmplat vreodată să simți că ai ajuns la capătul puterilor? Că ai mers atât de mult pe un drum anume încât nici nu ai simțit când te-ai depărtat de locurile ce îți erau atât de dragi?

Afirmația de mai sus poate fi o metaforă. Sau nu. Poate privi o realitate cu care tu te confrunți zi de zi, fizic. Te-ai gândit vreodată cât de mulți pași faci în fiecare zi? Ce distanță parcurg picioarele tale, încercând să te ducă de fiecare dată acolo unde inima sau mintea ta vor să ajungă? Ai rămâne surprins de tot efortul depus. Medicii recomandă să avem măcar o jumătate de oră de mers pe jos, de mișcare, în fiecare zi. Mie îmi vine foarte greu să cred că există oameni care să nu parcurgă măcar această mică distanță.

image

Nici excesul în cealaltă direcție nu este bun. Cam cum am făcut eu în această vară, când am făcut un traseu montan de vreo 8 km pe jos, fără a fi echipat corespunzător, ajungând acasă cu piciorul aproape vraiște, sesizând cât de gravă este treaba în momentul în care mi-am pierdut unghia de la degetul mare de la picior, traumatizată de efortul pe care l-am pus pe ea, neavând nici încălțările potrivite.

Iar asta mi-a fost învățare de minte, astfel că imediat am făcut o căutare pe net după saboți medicinali preț, am ajuns pe siteul celor de la Medisonica, loc de unde mi-am cumpărat o pereche de saboți Wock, saboți medicinali care te pot ajuta să te recuperezi după orice problemă medicală pe care ai avut-o la picioare. 

Revenind un pic la ce am scris mai sus. Profitați de fiecare clipă pe care o aveți la dispoziție pentru a vă plimba. Pentru a respira aer curat, pentru a vă bucura de peisajele superbe pe care ni le oferă toamna. Am devenit prea mult sclavii autosuficienței, a puturoșeniei, a lipsei de mișcare.

Și asta se vede la tot pasul. La oameni care abia reușesc să urce scările de la metrou. Care au ajuns, deși sunt sănătoși, să folosească lifturile pentru persoanele cu handicap. Asta cred că este imaginea care ne caracterizează cel mai bine la acest moment.

One thought on “Saboții Wock – alături de fiecare pas al tău”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *