Sabina, sunt mândru de tine !

Sunt mândru de tine, pentru că în timp ce pe zi ce trece ţara asta îşi pierde demnitatea şi respectul pentru valorile naţionale, tu, un copil frumos, ai ales să porţi cu mândrie tricolorul !

Sunt mândru de tine pentru că în timp ce multor români le e ruşine de ţara lor şi de tot ce înseamnă ea, tu ne zâmbeşti mândră de românca ce eşti, dintr-un loc unde a fi român pare a fi o condamnare la iad !

Sunt mândru de tine pentru că, prin tine şi datorită ţie, renaşte românismul într-un loc ce părea pierdut !

Sunt mândru de tine şi sunt alături de tine, acum, când pari a fi devenit ţinta numărul unu pentru nişte jeguri.

sabina

10 thoughts on “Sabina, sunt mândru de tine !”

  1. In afara faptului ca ai folosit ” limba de lemn ” alt motiv pentru care esti mandru pentru gestul acelei tinere mai poti prezenta Iancule .Eu care in materie de ” dragoste ” pentru populatia de etnie maghiara de pe teritoriul Romaniei sant mai al dracului decat Vadim , nu sunt de acord cu asa ceva .IN SCOALA NU SE FACE POLITICA ! Nu trebuie sa se faca altceva decat scoala .Gestul elevei respective al consider o provocare gratuita ,un act de teribilism .Iar daca s-a decis scaderea notei la purtare pentru eleva respectiva…este foarte bine , mai ales ca elevii maghiari nu si-au permis asemenea provocari…cel putin nu in incinta scolii. Eram de acord cu tine frate Iancule daca ” autoritatile ” romane ar fi luat masurile legale ce se impuneau de-a lungul anilor in care organizatia iredentist-sovina numita UDMR a facut ce-a vrut muschii ei pe teritoriul Romaniei iar anume intamplari din judetele respective ar fi fost accidentale , dar asa…Este o dovada de teribilism datorat varstei si evident frustrarilor de care are parte populatia …majoritar romaneasca .Daca romanii majoritari si-ar fi construit o ” Garda Civica ” dupa modelul maghiarilor autoritatile , SRI…DIICOT si care dracu or mai fi stateau cu ochii pe romani ca pe butelie dar daca-i vorba despre UDMR….Europa-i cu ochii pe noi ! Probabil ca de aia nu suntem admisi nici in spatiul Shenghen, deoarece indraznim sa arboram tricolorul…la noi acasa !

  2. Domnule Marian, ca sa facem un lucru clar, in ziua de 1 decembrie 2012 acesti elevi au trebuit sa stranga semnaturi intr-o petitie pentru a manifesta de ziua nationala si a intona imnul romaniei. Dupa ce sa acordat acest drept elevii de etnie maghiara au venit cu tricouri cu ungaria mare, drapel unguresc si drapelul maghiarilor de pretutindeni si pe langa asta au afisat mai multe drapeluri negre scandand ca 1 dec este o zi de doliu national. Ei nu au instigat? Sunt din Covasna si am studiat la acel liceu si pot spune cu siguranta ca aceste fapte sunt un raspuns la instigarile maghiarilor de acolo.

  3. @marian nu ai toate informatiile. Elevii maghiari huiduie colegii romani, ii jignesc si altele. Si, dupa cum spun si Andrei, copiii astia au trebuit sa stranga semnaturi si sa faca o petitie pentru a intona imnul national !

  4. @andrei astea sunt lucruri care trebuiau stiute mai de mult. Daca mai aveti astfel de povesti, poze sau orice altceva, dati-mi pe mail

  5. Andrei , Iancule voi nu sunteti sanatosi la cap ?!! Pai si eu ce mama dracului am tastat de mi-am rupt degetele ceva mai sus ???Am spus altceva decat ce spuneti si voi ?? Ce am spus referitor la limbaj frate Iancule , fara suparare dar …de 20 de ani am ajuns sa consider tot ceea ce se spune despre nemerniciile ce se intampla in Nordul tarii drept limbaj de lemn : inflexibil, fara nuante .Atata vreme cat ” autoritatile ” romane nu iau nici o masura…in limitele legii , in spiritul si litera legii si a Constitutiei Romaniei ….tot ce se spune despre …Harghita , Covasna sau ce dracu o mai fi prin Nord , despre tot ce fac concetatenii nostrii de etnie maghiara pe acolo despre ce a sadit in mintile lor UDMR-ul { ce a fost la guvernare PERMANENT din ’90 incoace }…mi se pare doar o mancatorie de …rahat , ca sa ma exprim elegant .Am informatii Iancule stai linistit dar ce dracu vrei sa fac eu sau tu sau Andrei sau alt roman daca GUVERNANTII astia nenorociti pe care-i avem nu iau nici o masura ?Sa ies cu mitraliera in strada ? Ar multumii pe cineva un nou Targu Mures insa de data asta cu sute de morti de ambele tabere ? Sa fim seriosi !Deci Iancule si Andrei stati linistiti ca STIU ce se intampla acolo din ’90 incoace ,si asta pe pielea mea va pot asigura !

  6. Ai dreptate, si cuvantul ” mama” e tot limba de lemn ! Da’ cu toporu’ cum ramane, Marian ? Te rog, transcrie intr-un limbaj de ne-lemn textul d-lui Iancu.

  7. @zincabeiu Nu-i treaba mea sa transcriu textul lui Iancu in limbaj de ” ne lemn ” . Eu n-am facut altceva decat sa-m exprim o parere iar daca Iancu nu m-a bagat in spam sau in pizda mamii asta este datorat faptului ca Iancu spre deosebire de mataluta stimata Zincabeiu a citit atent textul meu si si-a dat seama ca { departe de mine ideea de a-i critica textul}, n-am facut altceva decat sa incerc sa-i temperez ideile din acel text folosindu-ma de niste argumente . Chestia cu toporu’ …sincer nu-mi dau seama ce doriti sa spuneti .Probabil ca ” e scris adanc” .Va rog incercati o precizare in acest sens .Cat despre cuvantul ” mama ” la care faceati referire ….pai este foarte simplu ! Exact asa cum a spus si …Aristotel { insa in greaca veche deoarece era …grec }: MAMA LOR …LA TOTI !!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *