Rovana Plumb

Aud din ce în ce mai des numele acesta în ultimele zile. Fie că este vorba de toate promisiunile aberante pe care le face în ceea ce privește pensiile, fie că vorbim de minciuna lui Ponta cu dublarea alocațiilor pentru copii, fie că vorbim de șansa nesperată care i se oferă de a ajunge președintele Consiliului Național al PSD.

Adică urmașa lui Năstase.

Ori, ce o recomandă pe Rovana noastră de plumb să primească o astfel de funcție? Dincolo de penuria de cadre de la PSD; majoritatea prezente prin ”beciul domnesc”? Eu pot să vă răspund în cunoștință de cauză, întru distinsa ministresă a fost aleasă parlamentar în Dâmbovița, în colegiul numărul 2, unde se regăsește și mirifica mea localitate de naștere.

rovanaplumb

Un oraș care, deși are propriul său deputat acolo, este în moarte clinică. Doamna Rovana Plumb nu a catadisit nicio secundă să se preocupe să rezolve problema transportului feroviar din zonă, adus pe butuci, deși linia Pietroșița – București este o linie cu istorie, fiind a doua linie de cale ferată realizată în România.

Aceeași Rovana Plumb nu a adus niciun proiect în zonă prin care să ajute la apariția de noi locuri de muncă, într-un oraș în care șomajul și sărăcia merg pas la pas. Ca să nu mai vorbim de faptul că infrastructura rutieră este mai rea ca pe timpul războiului, DN71 fiind deja pregătit să intre în istorie drept cel mai prost drum din lume.

N-am auzit-o pe Rovana Plumb să se declare preocupată sau șocată de faptul că Spitalul din Pucioasa a rămas fără medici, că nu mai avem nici pediatrii acolo și că suntem, în secolul 21, lipsiți de un drept elementar la servicii de sănătate.

Sper să le fie învățare de minte oamenilor când își aleg reprezentanții din Parlament. Cât despre decența Rovanei Plumb, ar fi o iluzie să ne gândim la ea.

Leave a Reply

Your email address will not be published.