Românul masochist are încredere în Ungureanu

Dacă ar fi să ne luăm după ultimul sondaj IMAS şi să îl comparăm cu gesturile publice ale primului ministru Ungureanu, nu reiese decât că poporului român îi place să fie umilit, batjocorit şi tratat ca un gunoi.

Te închide Ungureanu într-o salină ca să se plimbe şi el relaxat – hop, creşte cu un procent, pe principiul: “uite băi ce bărbat politic”

Fură Ungureanu şi nevastă-sa din banii statutului, prin contracte preferenţiale? Mai dă-i 0.5%, că e de al nostru, din popor.

Şi uite aşa ajungem la un sondaj în care Ponta ocupă primul loc la încredere, urmat de un Ungureanu magistral, iar pe trei, cuminte, stă Crin…

Numai că eu nu mai sunt atât de naiv încât să cred toate jegurile servite de nevertebrate precum Patriciu.

3 thoughts on “Românul masochist are încredere în Ungureanu”

  1. Cand spui ” romanul masochist ” la ce roman te referi …nu de alta dar, romanii nu mai au incredere nici macar in Dumnezeu , cum sa aiba incredere in cocalarul asta de Oxford ?Eu ma refer la romani nu la un anume roman . Daca “romanul ” la care f aci referire se numeste …Emil Boc :whatever: …pai la ala te poti astepat cam la orice , daca-i vorba despre alt ‘roman ” care se numeste Traian Basescu :finger: atunci m-am lamurit ! :satansmoking:

Leave a Reply

Your email address will not be published.