Românie, viitorul meu e în mâinile tale ! Mergi la vot !

De 23 de ani tot sper ca viitorul meu, soarta mea, să nu mai depindă de tine, iar eu să fiu singurul care decide ce se va întâmpla cu el în ţara sa.

Şi tot de 23 de ani, o dată la 4 ani, vii şi îmi spulberi iluziile.

Mâine e iar zi de vot. Zi de stabilit viitorul, de împlinit sau de distrus destine.

Românie, dacă te rog eu frumos, mâine votezi şi cu tu demnitate, cu mintea şi cu sufletul deschise spre viitor?

M-am săturat de lupte, de ură, de băsişti şi uselişti, de hoţii lor şi de hoţii noştri.

Vreau doar ca de pe 10 decembrie să simt că mai am un viitor aici. Şi că lucrăm cu toţii ca să ne fie bine.

E timpul să închidem o rană care ne doare de 8 ani de zile, iar care din ianuarie 2012 a devenit o cangrenă urât mirositoare. E timpul ca epoca Băsescu să se termine.

România iese la vot ! România face cvorum !

usl_cvorum

PS: Urez mult succes mâine Alinei Gorghiu şi lui Ludovic Orban, doi oameni dragi sufletului meu, care merită să fie parlamentarii noştri. Votaţi-i !

5 thoughts on “Românie, viitorul meu e în mâinile tale ! Mergi la vot !”

  1. Bai , pentru Alina Gorghiu….achiesez la urarile tale de succes stiind , ca-ti place dar pentru Orban ?! Pai ce sunt nebun ? Ce crezi c-am uitat cand ai facea “reclama” lui Basescu [ cand acesta candida prima oara la presedentie ] crezand ca asta -si va rupe gatul si-i va ramane lui fotoliul de Primar General ? Daca nu-l vedea si nu-l auzeam….ziceam , inghiteam galusca dar asa….pai de atunci nu-l mai pot suferi pe oagarul asta spurcat ! Cat despre afisul ala de mai sus ….ma inspaimanta , deoarece stiu ca prezenta la vot va fi scazuta [ stiu nu neaaparata din sondajele diferiteleor ” institute ” ] deoarece oamenii sant scarbiti , sictiriti de TOTI POLITICIENII deoarece se vede si fara binoclu ca acestia fac ce vrei si ce nu vrei….numai POLITICA RATIONALA , POLITICA SERIOASA , NUMAI POLITICA NU FAC acolo unde ajung din dorinta lor si legitimati de votul nostru !De altfel stiu ca si tu esti de acord ca prezenta la vot va fi scazut…indiferent de indemnurile javrei de la Cotroceni sau a micului Titulescu . In sfarsit vom traii si …vom vedea. Maine….vom vedea. Vezi ca eu incepand cu data de 7 am stins definitiv TV-ul asa incat toate informatiile mi le bazez pe NET . Ai grije ce …. postezi ! Sa nu ma faci de vreun infarct ! 8)

  2. Ionut, mesajul tau e oarecum gresit. De ce sa ceri cuiva (altcuiva) sa aiba grija de viitorul tau? Nu o va face.

    Lupta si ura de care spui ca te-ai saturat se simt pina si din articolul asta, sa stii. Pe bune.

    Acum, legat de ziua de miine: va fi o zi trista. Nu pentru ca unii pierd si altii cistiga, ci pentru ca si cei care pierd si cei care cistiga sint tot aia. Iar rana pe care o avem de inchis nu e deschisa de 8 ani ci de vreo 22. Stiu ca nu iti place marinarul dar daca te uiti cinstit in urma vei vedea ca nu a fost nici mai breaz nici mai prost ca ceilalti. Singurul lucru altfel a fost stilul; in rest e fix, dar FIX ca ceilalti.

    In ce ma priveste un singur lucru ma sperie: apropierea de Rusia. Tu esti ceva mai tinar ca mine, nu ai cum sa ai o imagine complete a ce inseamna asta dar crede-ma, nimic nu poate fi mai rau de atit. Si ma tem ca de mine incolo asta o sa ne pasca. Sper sa ma insel

  3. Iancule… si de…Rusia { prafu’ sa se aleaga de ea !} sa ne apropiem numai sa se faca dracului o politica coerenta…numai sa se faca ceva si pentru tara asta amarata si blestemata…nu stiu de catre cine si mai ales DE CE ?!Si ce daca suntem stat UE sau daca suntem membrii NATO ? Ti-am mai spus eu….mai devreme sau mai tarziu pana si blestematii astia de rusi vor intra in UE ! ce astia nu sunt tot europeni ? Pai inainte de 7 Noiembrie 1917 { de fapt 21 Octombrie dupa vechiul calendar } la rusi toti intelectualii…vorbeau frantuzeste sau nemteste , iar familia Romanov gavarea foarte bine engleza .Ai uitat ca au oarece relatii de rudenie cu regii Angliei ?Si , apoi ce mare diferenta este intre Bsescu si Putin ? Poate ….educatia …nivelul de educatie , Basescu fiind doar informator “simplu” iar Putin …. 8) agent plin ! :p

Leave a Reply

Your email address will not be published.