România primește 4646 de refugiați

Klaus Iohannis:

”1785 de refugiați vor veni în România. Mai mulți, nu. Să nu reacționăm isteric”

Victor Ponta:

”Capacitatea noastră este de 1786 de locuri, în condițiile în care avem vreo 200 ocupate. Nu putem să ne angajăm la mai mult decât putem face.”

Uniunea Europeană:

”România trebuie să primească 4646 de refugiați”

Asta înseamnă să fii colonie.

refugiati

Sursă foto: politicata.wordpress.com

3 thoughts on “România primește 4646 de refugiați”

  1. Poate ca , jagardelele astea doua – Iohannis si cu Ponta – vor reusii sa convinga bordul CE sau poate ca …vor incerca strategia Poloniei , Cehiei , Ungariei de-a refuza “cota ” impusa eventual sa procedeze precum Olanda care a spus ca vor priimii dar numai crestini , nu musulmani . Si-ntr-un caz si-n celalalt nu le va reusii figura deoarece diferit de faptul ca treaba este nu doar batuta in cuie dar oricum politicienii romani n-au anvergura alora ai lui Trusk deci , ma indoiesc . Sa vina da-i dracului , ca-n Romania si-au gasit linistea inca d e prin ’51 …si coreeni si vietnamezi si chilieni deci…cateva mii de arabi chiar ca nu mai conteaza la cati sunt deja aici…sau cati au mai ramas ca nici astia nu-s tampiti : cum au pus mana pe ceva gologani cum si-au luat zborul spre alte zari cu buzunarele doldora .

  2. domnilor veti intimpina la granita atitia imigranti citi vor dori onor ue sa trimita .nu va imbulziti vor ajunge pentru toti.sunt usor de intretinut si de domesticit.probabilca sunt mult mai docili decit romanii care sunt foarte circotasi.pina acum aveam tiganii nostrii acum vom avea si altfel de ….dom ponta sa vorbeasca cu un baron mosier local si sa inceaapa de indata alcatuirea unui nou judet care se va numi de ex siria ro .sa nu uitam si de moschee ca tot dorim sa construim una in bucuresti.ati facut pact cu ue este ca sicum atifacut intelegere cu 666 ,veti merge cu ue pina la capat si la bine si la rau pina cind destramarea va va desparti /sau poate o intelegere secreta cu rusii/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *