România nu e a mea !

Pentru ca dacă eu, cetăţeanul, aş conta, cel puţin un lucru extrem de important ar fi schimbat: nu ar mai fi Băsescu preşedinte, în condiţiile în care 7.4 milioane de români i-au spus în vară să plece.

Degeaba gândesc eu liber azi, dacă sunt alţii mai şmecheri, parte a unui sistem corupt în totalitate, care îmi fură orice şansă de a reuşi aici.

Degeaba arborez eu un patriotism greţos doar de 1 Decembrie, pentru ca în restul anului să îmi bag toate cele în ea de ţară şi să ştiu să spun doar: “ce ţară de căcat am”

Da, e ziua României azi. O zi care ar trebui să fie la fel de tristă ca şi ţara.

Iar singurul mod în care ar trebui să o sărbătorim ar fi un marş de câteva milioane de oameni, către Cotroceni, prin care să îi dăm şuturi unuia ce îşi bate joc de 8 ani de ţara asta.

PS: Sper ca România va fi a mea după 9 decembrie, asta dacă poporul român nu se decide să îmi facă iar vreo surpriză.

PS 2: La Mulţi Ani, România, românilor ! Vă doresc un singur lucru din suflet: să vă recâştigaţi demnitatea cât mai repede. Căci fără ea suntem doar un popor de viermi, parte a campaniilor ROM, viermii sunt smart….

RO1

2 thoughts on “România nu e a mea !”

 1. Salutare, Ionut!

  Eu nu inteleg ceva : de ce te comporti ca si cum Basescu ar (mai) exista?

  L-am detestat organic, din ficati, cu matele pe acest sociopat toxic, dar experienta aplicarii tusului pe buletinul de vot, la referendum, pentru mine a fost eliberatoare : m-am vindecat de ura, pur si simplu pentru mine Fermecatoru’ nu mai exista, este mort, este cadavru politic, desi CCR l-a pus mort în geam (ca sa îi ia pensia, ca în bancul cu Alinuta). De atunci nu mai vorbesc despre dement, ESTE MORT, iar de morti numa’ de bine sau nimic (daca nu poti zice ceva de bine).

  Mai cred ca Fermecatoru’ traieste si se hraneste fix din ura noastra : câta vreme mai poate semana vrajba si discordie, este pe cai mari. Daca îl ignoram, îl tratam ca si când nu ar exista, vom descoperi ca turbeaza si moare de oftica, o sa îl vedem la TreiCoceni pe nasalie si cu vata-n nas.

  Nu va mai uitati în gura Basexului : este mort, cadavru politic în descompunere, nu veti vedea dinspre el decât gaze si duhori de descompunere. Sa îl lasam sa fie ciugulit de ciorile uitarii, la cosul de gunoi al istoriei, asa cum în continuare cred ca merita.

  Si sa încercam sa ne descoperim unitatea si solidaritatea, dupa atâtia ani de vrajba.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *