România Liberală cu Cotoi şi Unguent

Mare lansare, mare. Azi, de la 5, Chiliman buzunare largi, alături de sluga sa credincioasă, Moisescu (nu, nu Andi) plus o grupare de bloggeri, facebocişti şi Duca, se ung întru România Liberală, adevărata alternativă de dreapta pentru liberali.

Aflăm că:

"Initiativa Romania Liberala reuneşte, printre iniţiatori, reprezentanţi ai tuturor segmentelor menţionate. Printre membrii-fondatori se numără Andrei Chiliman, Vlad Moisescu, Diana Tuşa, Bogdan Duca, Dan Cristian Popescu si Iulian Crăciun"

După care, printre invitaţi regăsim:

“La evenimentul de lansare, care va avea loc la orele 17.00, la Sala Diplomat a Hotelului Hilton, sunt invitaţi Mihai Răzvan Ungureanu, Sever Voinescu, Daniel Dăianu, Stelian Tănase precum si "alte personalităţi de dreapta ale vieţii publice din Romania"

Deci Cotoi şi MRU sunt personalităţi de dreapta.

Nevertebrate fără caracter.

excluderea-lui-sever-voinescu-din-pdl-se-va-discuta-joi-187669

10 thoughts on “România Liberală cu Cotoi şi Unguent”

  1. si-a gasit si Duca loc de munca, ocupatie! se plangea pe facebook ca n-are job. alunecos tare umflatul asta. l-am mirosit in ce barca joaca de la refendum, cand explica el foarte doct si pretios cum e cu ilegalitatea suspendarii. cel mai greata mi-e de pretiosii astia care-si definesc identitatea pana gasesc loc de supt, lins si pupat ! el era disidentul PNL ului. toate ii puteau in PNL. el era cel mai grozav ! cititi-i postarile anterioare.

  2. Au mai avut unii Revolutia bunului simt si au ramas fara simt! Astia din PNL inceraca dar degeaba. O sa sfarseaca ca prieteni lor din PDL.
    Chiar daca deranjeaza PSD-ul arata forta adevarata si dupa europarlamentare eu cred ca o sa-si doreasca guvernarea doar pentru ei. Si pe buna dreptatae.
    Sa vedem atunci…

  3. Râzi tu, râzi, Harap Alb, da’ să vezi tu ce mișcări liberale vor face ăștia din buric! Prostia nu se demodează niciodată!

Leave a Reply

Your email address will not be published.