România după Huidu

Ce mai contează că Băsescu a vorbit despre capitalizarea băncilor.

Nici chiar aniversarea Regelui nu mai este aşa de importantă.

Cât despre criza care va duce la dispariţia capitalismului şi a unui mod de viaţă, da-o naibii. A trecut noi românii şi prin epoca fanariotă..

Cum va fi România fără Huidu. Asta este dilema care ne va măcina săptămâna aceasta. Huidu se retrage din viaţa publică, Găinuşă face emisiune dezbatere la Prima, miercuri, 26 octombrie, în care se va dezbate viitorul Cronicii Cârcotaşilor.

Şi da..va face rating o astfel de emisiune. Pentru că ăştia suntem.

PS: Mai ţineţi minte de emisiunile anilor 90, când Adrian Păunescu era subiect de dezbatere naţională? Iată că după 20 de ani, Huidu îi e urmaşul.

gainusa-face-cronica-carcotasilor-fara-huidu-ne-lipsesc-povestioarele-1

11 thoughts on “România după Huidu”

  1. Sincer, mi se rupe maxim de Huidu. Si de emisiunea lui. A fost haios cit vina greseli. Cind a inceput sa vineze oameni si sa plateasca polite, n-a mai fost haios, ci mirlan.

    1. @pinguu problema la noi este ca nu stim sa facem diferenta intre persoana publica si omul obisnuit. Serban a facut o greseala imensa, nu are cum sa nu plateasca..ceea ce si doreste sa faca.

  2. Mie imi pare rau,imi pare rau pentru ce i se intampla lui,imi pare rau ca nu o sa mai prezinte Cronica sau la radio..o sa-mi lipseasca omul de televiziune Huidu, nu o sa-mi dau cu parerea in privinta vietii personale,nu sunt in masura sa-l judec.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *