România, acest tărâm islamic

Vesel din fire, poporul român a cam început să râdă cu poftă la enunţul acestei ştiri:

“Dacă islamul a intrat odată pe un tărâm, acesta devine islamic şi musulmanii sunt obligaţi să-l elibereze într-o zi. De exemplu, Spania este pământ islamic, la fel şi Europa de est: România, Albania, Macedonia, Serbia, Kosovo şi Bosnia. Dar din cauza trupelor sale din Afganistan şi Irak şi din cauza colaborării sale militare cu Israelul, Bulgaria devine şi o ţintă legitimă. Noi credem că putem face atentate în inima Bulgariei. Putem să facem acest lucru şi în România şi în alte state. Asta depinde de tactica şi de strategia concretă”

Declaraţia asta aparţine şeicului Omar Bakri. Dacă vă întrebaţi cine e nenea, pe scurt, vă pot spune că este cel din organizaţia căruia au provenit organizatorii atentatelor din Londra, 2004.

Deci nu e chiar un nimeni.

Iar să auzi numele ţării tale tocmai din gura unuia din temuţii terorişti ai lumii ar trebui să îţi dea fiori. Iar ca stat, să te pună în alertă. Să chemi CSAT de urgenţă, să ridici nivelul de alertă teroristă, să te pregăteşti pentru ce e mai rău. Ca să fie bine, vorba lui Gică Hagi.

Numai că noi nu facem asta. Ne râdem ca proştii, în timp ce poate chiar în clipa asta intră pe teritoriul României cel sau cea care vor ataca….

bakri

Leave a Reply

Your email address will not be published.