România a votat – Unguent a expirat

Unul din marile câştiguri ale alegerilor de ieri, dincolo de victoria categorică a USL, este dispariţia de pe scena politică a unuia din cele mai penibile personaje, pe numele lui Mihai Răzvan Unguent.

Adus în prim planul politicii pe uşile dosite ale securităţii, Unguent a ieşit cu adevărat în faţa în momentul nominalizării ca prim ministru, după ce Boc a căzut, înfrânt de eroii din Piaţa Universităţii.

Cu ce s-a evidenţiat omul? Marea lui victorie, pe care cred că o să o treacă în CV, a fost discuţia din platoul de emisiune al lui Gâdea. În rest, omul s-a ales măcar cu o lungă listă de parfumuri şi unguente care să îi rămână de folos pentru mulţi ani.

Ajuns pe locul 2 şi cu mari emoţii la redistribuire, cu ceva şanse să intre totuşi în Parlament, Unguent tocmai a expirat şi se duce acolo unde îi e locul: la coşul de gunoi al istoriei.

PS: Cât de frumoasă poate fi imaginea asta: niciunul din candidaţii ARD nu a câştigat din prima mandatul de parlamentar. Toţi sunt la redistribuire….

mihai-razvan-ungureanu_01_c2b0d51c11

5 thoughts on “România a votat – Unguent a expirat”

  1. Iancule….ce poza tare !!! :p Daca ar fi dupa mine…asi pune-o la mine pe monitor dar….mi-e frica sa n-aiba….”virusi” !Mai ales acum ca-i si …expirat ! Ba dar javra aia de Udrea….aia face ce face si …tot in picioare cade ! Cred ca are tendinta de a cadea cu picioarele in sus…altminteri…nu-mi explic …ce noroc porcesc are, jagardeaua asta !Apropo de jagardele si de expirati : l-am auzit pe Blaga ….Am fost la un pas sa ma cac pe mine cand i-am auzit declaratia …Bai ce inseamna prostia omeneasca ! Auzi sa declari [ evident fara sa realizeze ce face…uitase unde este si…despre cine-i vorba ] ca ARD a facut toate presiunile si matrapazlacurile posibile si …imposibile pentru a castiga un scor cat mai bun ! S-a corectat ca…erau si altii pe langa el dar …declaratia lui cred ca va face , daca nu deliciul presei …cel putin al NET-ului….100 de ani de aici inainte ! 8)

Leave a Reply

Your email address will not be published.