România, te mai faci bine?

Nu insist foarte mult pe subiecte, vi le ofer la modul cel mai brut cu putință:

1) Ieri, peste 200 de persoane s-au călcat în picioare în fața casei unde a locuit Marioara Zăvoranu, pentru a prinde și ei una din blănurile și alte lucruri de valoare pe care retardata fiică a defunctei a promis că le dă de pomană. Ca să primească aceste bunuri, cei prezenți trebuiau să răspundă unui chestionar cu întrebări din viața celor două panarame.

2) Marți seară, un polițist a murit, după ce a căzut într-o groapă nesemnalizată de pe strada Știrbei Vodă. Omul deschidea coloana oficială a lui Izmană Oprea, cel care avea o extremă urgență, probabil se pișa pe el, după ce a petrecut o seară întreagă la un restaurant. Nimeni nu scoate un sunet despre implicarea lui Oprea în această problemă, până ce tot onlineul începe să țipe.

Așa încep să curgă dezvăluirile, apar și declarațiile oficiale. Se confirmă că Oprea avea coloană oficială la acea oră, ni se spune că el venea de la SRI. În mod normal, ar trebui să vorbim de demisia interesului național, sau vom avea un scandal monstru.

Întrebarea mea alta rămâne:

Popor român, tu te mai faci bine? Ieși și te bulucești ca țiganul la fier vechi să primește haine de 2 lei de la o prostituată media, iar când se întâmplă situație în genul celei cu polițistul mort pentru un politruc mizerabil, stai bine mersi în casă și mănânci popcorn uitându-te la Gherghe și Măruță?

123892_1

6 thoughts on “România, te mai faci bine?”

  1. Sti care-i ofticva mea ? La acea ” pomana ” pe care-o facea smintita aia , intre aia ” peste 200 de persoane ” 75% nu erau homlesi , bagabonti si coarde ci….femei si barbati incliftati adica niste indivizi care avea frate { si se vedea dupa ei si moacele lor } si din ce crapa in ei si cu ce se imbraca !!! Ce cautau aia acolo te-ntreaba fratele matale in Domnul Cristos ??? Ce mortii masii le mai trebuiau alora zdrentele … zdrentei alea de Zavoranca fie ea Marioara fie Oana ??? cat despre politistul mort…lasa frate ca-i plina tara de tipi ca el , nu-i plange de mila .Sa fie lumea revoltata sant de acord dar …nu pentru ca un politist a murit prosteste la datorie ci , PENTRU MODUL IN CARE STATUL ROMAN ISI BATE JOC DE CONTRIBUABILII CARORA LE FURA DIN BUZUNARE BANII PENTRU TAXE SI IMPOZITE SI-I IMPARTE LA CLIENTELA POLITICA A PARTIDELOR NEDAND SOCOTEALA NIMANUI !!! Da , pentru asa ceva chiar trebuie sa te revolti . Intrebare Iancule : asta de-i primar interimar si care pana una alta semneaza autorizatiile de lucru pentru cam toate firmele ce fac gauri in asfaltul bucurestean , gauri in care-si pierd viata oameni ce n-au alta vina decat c-au trecut pe-acolo …nu-i cumva de la PNL 8) ?

    1. @maria nu, nu e de la PNL, e de la UNPR, PNL si-a facut praf orice sansa pentru Bucuresti refuzand sa preia Primaria

  2. 3. acum ceva timp, niste zeci de mii de retardati au inghetat in ploaie si frig la o coada kilometrica pentru a pupa moaste si a cumpara suveniruri marcate si aprobate borsrl.

    In rest, da, de acord. O tara bolnava.

Leave a Reply

Your email address will not be published.