Rochia Elenei Udrea, obiect strategic pentru România

Bun. Deci Gâdea a descoperit că rochia înstelată a Elenei Udrea a costat aproximativ 17.000 de euro. Bani nene, nu glumă.

Dincolo de faptul că nu pot să înţeleg de ce o femeie ar da atâţia bani pe un astfel de obiect de vestimentaţie, pe care oricum nu îl va purta non-stop, în cazul Elenei Udrea, cheltuiala mi se pare justificată, dacă stăm să ne gândim la toate avantajele oferite:

– când vine seara să îi mai prezinte vreunui consilier cum stăm cu absorbţia fondurilor europene, Nuţi şi steluţele de pe ea sunt de neconfundat, astfel că nu va avea probleme cu agenţii de securitate

– la orice discuţie care ar putea avea loc la Cotroceni, cu invitaţi de la UE, Nuţi poate fi foarte uşor folosită pe post de steag al Uniunii, chiar dacă are mai multe steluţe pe ea decât Norvegia preşedinţi.

sinteza-zilei-rochia-pe-care-a-purtat-o-elena-udrea-costa-14-310-lire-sterline-104525

Şi hai să nu fim ipocriţi…femeia merita un astfel de cadou, după atâtea nopţi nedormite din cauza creditelor.

2 thoughts on “Rochia Elenei Udrea, obiect strategic pentru România”

  1. Stii ce e trist cu articolul asta? Ca subiectul e o rochie si cat a dat cineva pe ea. E ca in bancul ala “de ce n-ai ma sapca?” – adica nici macar nu conteaza daca ai sau nu de ce sa o injuri – o faci by default.

    1. @Marius pentru mine e mai trist faptul ca o astfel de individa raspunde de viitorul meu in tara asta…

Leave a Reply

Your email address will not be published.