Rezultate BAC 2012 – băgaţi şcoala în dubă

Rezultate şocante la Bacalaureatul de anul acesta.

Cluj – 75% nu au trecut

Ilfov – 85% nu au trecut

Vaslui – 51.94% nu au trecut

Prahova – 54% nu au trecut

Tulcea – 59% nu au trecut

Gorj – 75% nu au trecut

Bucureşti – 55% nu au trecut

Să ne lămurim: Bacalaureatul este examenul la finalul căruia se verifică dacă tu ai măcar minimul de cunoştinţe necesare să te descurci acceptabil în viaţă. Este examenul care ar trebui să demonstreze că nu ai făcut şcoală degeaba. Când tu 4 ani de zile i-ai petrecut ca ultimul ordinar, preocupat doar de cum să fugi de carte, meriţi rezultatul de azi.

Cine credea că anul trecut am avut cele mai slabe rezultate, că mai rău nu se poate, s-a înşelat amarnic. Eu zic că e timpul unei decizii radicale: desfiinţarea educaţiei în România. Este inutilă.

8 thoughts on “Rezultate BAC 2012 – băgaţi şcoala în dubă”

 1. Solutia nu e desfiintarea educatiei in Romania.Solutia e datul militariei jos din pod.
  Iar rezultatele de la bac de anul trecut si anul asta arata ca banul nu mai conteaza, ci materia cenusie .
  Asa ca lasa modul asta de gandire deoparte.Eu sincer te-am scos din reader :) .Si-mi pare rau pentru asta, dar viata e un continuu sacrificiu (fie in offline fie in online).

 2. Eu am dat bacul la începutul anilor 2000 și tot ce pot să zic e că măgării se întâmplă de mult. Cum zicea și Radu… milităria jos din pod. Nu e de vină generația actuală, ci modul în care e crescută. Copii, tot ăia sunt, cei de pe vremea mea.

 3. Uite Ionuţ cum văd eu lucrurile, prefer să-ţi spun eu înainte ca să te ia alţii la “rangă” şi cu riscul de a te supăra.
  Dacă te frământă grija faţă de educaţie, bacalaureat şi în mod particular ortografie, atunci ai următoarele probleme:
  1. Ar trebui să eviţi formulări de genul “verifică ca”
  2. După virgulă se lasă întotdeauna un spaţiu
  3. Bacalaureatul este un examen care “se pică” numai la televizor unde lucrează absolvenţi de IMA care nu-l cere la înscriere, cere doar taxa de şcolarizare. Într-o lume normală, bacalaureatul este nu examen care se trece sau nu, în funcţie de medie.

 4. O MODALITATE DE DEPARTAJARE CORECTA AR PUTEA FI EXAMENUL DE TREAPTA LA TERMINAREA CLS A X A ! EU ASA AM TRECUT IN A XI A CU EXAMEN !

 5. @radu total de acord cu tine. Imi pare insa rau ca ai decis sa ma stergi din reader, tocmai acum, cand aveam motive sa devin om fain:)) :D

 6. @Iulia nimeni nu neaga ca se practica magarii de foarte mult timp..Dar pe vremea mea se si invata…

 7. @Barbarul sunt destul idei ce se pot dovedi solutii bune. Cert este ca o reforma a educatiei fara bani nu se poate face.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *