Revoluţia, Cotoi şi statul de drept

Trăim vremuri demne de Caragiale şi asta chiar în anul centenarului marelui nostru scriitor.

În ianuarie, în timp ce mii de români protestau pe străzi din peste 60 de oraşe, jegurile băsiste nu mai ştiau cum să nu iasă din casă. Nu vedeai urmă de Cotoi, Videanu, MRU sau Udrea pe la Universitate. Disperarea unui final meritat al epocii Băsescu îi face pe aceşti oameni să treacă mult peste limita ridicolului.

Astfel, astăzi, de la ora 18, în Piaţa Revoluţiei, Cotoi, Videanu, Udrea, Boc, Anastase, Blaga, Berceanu, Falcă, Flutur, Gheorghe Ştefan, Florin Popescu, cheamă bucureştenii alături de ei pentru apărarea statului de drept.

Cum sună numele astea asociate cu noţiunea de stat de drept, dar mai ales cu sloganul ales: “Ne vrem ţara înapoi !”

Închei citând dintr-un clasic în viaţă, pe numele lui Radu Herjeu: “Dacă simţiţi că există cu adevărat pericolul unei dictaturi a lui Antonescu şi Ponta, mergeţi şi daţi-le România înapoi lui  Cotoi, Videanu, Udrea, Boc, Anastase, Blaga, Berceanu, Falcă, Flutur, Gheorghe Ştefan, Florin Popescu”

1284202987_boc

6 thoughts on “Revoluţia, Cotoi şi statul de drept”

  1. da, decat felix, iliescu, vantu, nastase, vanghelie, mazare, voicu, repetentu, plagiatu si lista e atat de mare ca nu suporta un singur comentariu, da ii prefer pe cei enumerati de tine. unii sunt laudati de europa, altii sunt criticati.
    daca tot crezi ca democratia o sa fie mai buna sub ponta si crin, atunci arata-mi ca lasi mesajul meu. desi, sincer ma indoiesc. :ban:

    1. @suca fiecare are dreptul la alegerile sale. Just fyi: nu cenzurez decat injuraturile la adresa familiei. in rest, fiecare e liber sa spuna ce vrea

  2. “Revolutia, Cotoi si Statul de drept ” ….Pai nu vezi coane ca-i contradictie in termeni ??? :satansmoking: Cotoi si…statul de drept ?Cum ti-a venit ideea ? :smirk:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *