Retard of the day – azi, votantul PDL

Mai sunt 10 zile până la alegerile locale din 10 iunie. Nu cred că mai există vreo urmă de îndoială în privinţa câştigătorilor detaşaţi. USL va spulbera practic PDL-ul.

Cu toate astea, conform ultimelor analize, mai există câteva locuri în România unde portocaliul va supravieţui. Cluj şi Maramureş sunt două din judeţele ale căror opţiuni electorale mă şochează.

Şi nu am decât o explicaţie: oamenii de bun simţ de acolo au fost deportaţi şi înlocuiţi cu nişte încuiaţi..ca să fim decenţi..

Iată mai jos cum se preconizează că va fi colorată politic România după 10 iunie

Harta-prognoza-alegeri2-300x215

PS: Domnu Dan unde e?

Sursă foto: aici

8 thoughts on “Retard of the day – azi, votantul PDL”

 1. Ei,acum doar nu putem avea pretentii ca USL sa castige chiar peste tot.Tre sa mai lasam si ceva firimituri pentru pedelisti.Cat despre harta de mai sus eu as plasa si Maramuresul in zona de influenta a USL.Acolo USL are primaria municipiului resedinta si detine mult mai multe primarii decat pedelistii.In plus,intr-un sondaj IRES, facut in zilele acestea USL avea la Maramures 73% din voturile oamenilor.Cat despre Satu Mare, acolo UDMR este destul de puternic si ar putea oricand sa faca surprize.

 2. @Cristi da, si eu sunt putin socat de MM…CLuj, da..ii inteleg..astia sunt sedusi de un mentalist al lingurilor..suceava e a lui flutur

 3. Daca USL-asii ar lua 100% n-ar fi rau ca…este totusi vorba despre trei partide . Problema e ca PSD-ul sa nu ia …100% c-am mai trait …experienta . :shake: Cat despre votantii PDl…aia nu sint chiar toti prosti sau retardati…sint pur si simplu oameni ce stiu ca daca “ai lor ” nu mai ies…li se taie portia de …ciolan.Si sint destui ! :satansmoking: A, ca au si tendinte sado…dar retarzi…parca m-a-si indoi .De 1 Iunie PDL { in speta staful de campanie al Sulfinei Barbu} a organizat un ” spectacol “pentru copii in Parcul Tineretului .Se ” dadea” ciocolata , apa minerala …”gratis” si stegulete cu sigla doamnei Sulfina Barbu . :whatever: Era ceva lume la…..” spectacol “, fireste aia din PDL care fusesera anuntati . :satansmoking: Steguletzele erau arunate apoi ca doar nu erau nebuni sa mearga cu ele pe strada ! :satansmoking: :smirk: La fel si…baloanele care oricum fiind de o calitate indoielnica se spargeau aproape imediat . :smirk: In Harghita si Covasna :finger: , USL-ul mai piano deoarce acolo sint ungurii si…e tara lor nu ?! :satansmoking: :beer:

 4. Eu zic ca harta ne arata intr-adevar ca Ardealul si Banatul sunt fruncea si mintea :D :D :D

  Semnat:
  un mitic nashpa
  (nashpa = bucurestean)

  PS: ardelenii si banatenii care sunt romani si atat, sa sara peste ironie… nu li se adreseaza nici macar 1%.

 5. @ Ionut
  Ce… nu paream? :D

  Fac pitici pe creier la romanii mai romani. Pentru mine toti sunt(em) la fel. Cand se iteste vreunul care se da mai rotund, ma simt obligat sa-i arat adevarata valoare. Aia din harta :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *