Retard of the day, azi – TVR şi Alexandru Lăzescu

Nu mai revin asupra unor lucruri deja ştiute, despre dubla finanţare a televiziunii publice şi despre cum aceasta a ajuns un instrument de manipulare în mâinile tuturor celor ce au condus România. S-au scris sute de mi de articole pe tema asta.

Este trist că o instituţie pentru apărarea căreia s-a murit în Decembrie 1989 a ajuns în situaţia asta.

Însă ultima mizerie făcută de Lăzescu şi gaşca lui de mafioţi pune capac la toate. Practic, cele mai importante meciuri ale Euro 2012 nu vor putea fi văzute de foarte multă lume, ele fiind vândute de TVR către Dolce Sport.

După ce şi 99% din meciurile din campionatul intern nu mai sunt oferite unui public larg, iată că şi un turneu european, unul aşteptat cu sufletul la gură de oameni, este interzis românilor.

Singura soluţie – mutăm din nou antenele pe bulgari sau unguri.

Citiţi despre mizeria din TVR legată de euro şi aici, aici sau aici.

alexandru-lazescu

2 thoughts on “Retard of the day, azi – TVR şi Alexandru Lăzescu”

  1. Ce vrei Iancule sa faca si el ?! Daca ” astia ” de la guvern nu mai vor sa-i dea bani …ce sa faca omu’ ? :smirk: Ce asi fi insa curios { sti bine din comentariile mele anteriore ca : nu ma intereseaza fotbalul , NU MA MAI INTERESEAZA fotbalul !} este doar …ce a facut cu gologanii incasati , de la firma careia i-a vandut , i-a cedat …i-a pasat , ” drepturile ” de televiziune asupra acestui eveniment ” sportiv ” . :smirk: Asi fi al dracului de curios dar…poate ca asta’s eu ! :satansmoking: Nu cred ca solutia este sa mutam antenele pe bulgari { noi bucurestenii } sau pe unguri …aia din Nord-Vest . Mai bine ne uitam la Eurosport ca si acolo este suficient sport…cat nu-l putem duce . :beer:

  2. @marian uite, nu stiu daca eurosport transmite toate meciurile. daca da, asta este solutia. Cat despre ce a facut Lazescu cu bani, pai sper ca autoritatile sa ne spuna cat de repede se poate

Leave a Reply

Your email address will not be published.