Retard of the day – azi, Nicuşor Dan

Vă atrăgeam atenţia, cu ceva timp în urmă, să fiţi atenţi la campania din online în ceea ce îl priveşte pe Nicuşor Dan.

Şi aţi văzut cum de au apărut piarixde emoţionate că au dat mâna cu el, Manafi care îl votează pentru că e “altfel” până la postaci extaziaţi pe diverse siteuri, care încearcă ei să ne convingă cum Nicuşor este mai virgin decât Elena de la Mandinga şi mai pregătit să dea pumni decât Bute.

Dar să spicuim din ce spune micuţul dobitoc:

“Dacă m-ar vota toate persoanele care mă consideră pe mine şi programul meu ca fiind cele mai bune opţiuni, aş câştiga detaşat” – bravo Nicuşor, ai descoperit apa caldă. Păi logic că dacă te-ar vota majoritatea ai câştiga. Întrebarea este, unde ai făcut tu acest studiu de piaţă care te arată câştigător? E pe principiul domnul Dan, al cărui PPDD a depăşit toate partidele din lume.

“Fiecare vot dat acum pentru mine este un vot pentru un viitor candidat independent” Zi-i zău cu limba scoasă…pai băi retardel, nu mai bine, decât să îţi dăm ţie un vot acum..aşteptăm candidatul ăla independent ce va veni?

PS: Dincolo de tristeţea că Nicuuşor, oricât ar vrea el să fie mai mult, nu e decât un zero barat, citiţi comentariile. Sunt savuroase. Aşa am aflat că Traian e: pesedist, penelist, hai..uselist, participă la licitaţii ilegale, nu are comentatori pe blog, e bătrân:)) ))

Nicu-Dan1

6 thoughts on “Retard of the day – azi, Nicuşor Dan”

  1. Deci asta e penala rau: e batrin! :D Citi dobitoci comenteaza pe Vaxpublica. Dar ce te asteptai sa vezi pe site-ul Realitatea? Era de ajuns Piticu, dar…

  2. Nicusor Dan cica e si olimpic international la matematica. Ha! Si eu am luat olimpoada la matematica pe judet si votez cu Prigoana!

    1. @marilena e la fel de trist daca votul tau se duce catre un tigan cunoscut doar pt ca isi bate nevasta…

  3. Ce dracu Iancule , :satansmoking: doar n-ai pus botu’ la ” declaratia de independenta ” a astuia !!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *