Retard of the day – azi, Cristian Pătrăşconiu

Inaugurez de azi o nouă rubrică pe blog. Retardul zilei, va încercă să aducă în faţa voastră oameni cu adevărat din societatea românească şi nu numai, oameni care cu adevărat pot dovedi că evoluţia din maimuţă s-a oprit…undeva..poate chiar la început.

Azi, invitatul special este Cristian Porky Pătrăşconiu. Iată ce spune limbistul băsist:

"Aştept comentarii în legătura cu acest şir de declaraţii cu adevărat grave din partea intelectualilor USL – atât de mulţi şi atât de nerăbdători! Ştiu că, fiind laşi, aşa cum au dovedit-o de atâtea ori, nu am a mă aştepta la cine ştie ce din partea lor. Mai am, totuşi, de doi bani speranţă, deşi, încă o dată, văd atâta nerăbdare şi atâta dorinţă în gesturile şi în reacţiile publice ale acestor intelectuali de a se alia sau de a deveni cârpe pe lângă nişte oameni care visează sânge cu ochii deschişi…”

Îţi trebuie mare tupeu, tu, care de atâţia ani eşti unul din lingăii de aur ai epocii Băsescu să vii şi să comentezi despre cârpe, despre slujism şi despre laşitate.

Dar e deja o obişnuinţă tupeul cu care jegurile portocalii se învârt pe lângă noi…

patrasconiu 06042010 164407

5 thoughts on “Retard of the day – azi, Cristian Pătrăşconiu”

  1. Imi pare rau dar…aceasta rubrica a blogului trebuia OBLIGATORIU sa inceapa cu …Elena Udrea si cu declaratia sa cum ca :” vom regreta PDL-ul dupa nici 7 luni “.Cat despre Cristian Patrasconiu { apropo : cine-i asta ?}ce ai cu el ? Nu trebuie sa manamce si gura lui o….paine ? :satansmoking:

  2. Lasa-l Iancule, lasa-l dracului…sa-i fie primit ce mananca gura lui !Ce esti asa ranchiunos frate ? Vorba lui Ciprian Porumbescu : ” Da-l in mortii masii de bulangiu !” :satansmoking:

Leave a Reply

Your email address will not be published.