Retard of the day, azi – Bândea, scenaristul de la Voxpublica

Că la Voxpublica scriu numai talente unul şi unul nu cred că trebuie să vă mai dovedesc eu, sunt sigur că îi citiţi zilnic. Cum, nu îi citiţi? Ntz Ntz…

Azi vă prezint un talent unic de acolo, pe numele lui trist: Cristian Bândea. Trecem peste faptul că eu fac vizualizări cu un singur articol al meu cât face el într-o săptămână. Vă ofer o mostră de idioţenie pură, venită fără îndoială din partea unui susţinător elitist al lui Nicuşor.

“Mi se pare că faptele sunt extrem de clare: PDL și-a dat seama că nu avea șanse reale la Primăria Capitalei în fața lui Oprescu și că urma să piardă dramatic și la sectoare, așa că a negociat cu USL-ul introducerea cât mai multor reprezentanți în Consiliile Locale. Drept urmare, USL-iștilor din organizațiilor din sector li s-a ordonat să dea către PDL un anumit procent din voturile pentru Consiliile Locale.

Care a fost prețul plătit de PDL? Păi nu vi se pare ciudat că a existat un non-combat total între PDL și USL în campania electorală din București, în condițiile în care consilierii generali PDL l-ar fi putut ataca pe Oprescu cu informații extrem de interesante?”

Deci cum ar veni, Nicuşor nu a ajuns primar pentru că USL şi PDL s-au temut de forţa sa indestructibilă.

E plina ţara de proşti..de prea mulţi proşti.

226848_411_800

Sursă foto:aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published.