Rent a Car va ajută să faceţi economii de timp şi de bani

Aţi venit pe fugă în ţară să petreceţi câteva zile de concediu, dar mai ales să treceţi pe la toate rudele sis a vizitaţi toţi prietenii. Ţineţi minte cât de tare s-au supărat unii că nu i-aţi vizitat şi v-au acuzat de discriminare, fără să ştie ce greu este să te deplasezi dintr-un loc în altul cu trei copii.
Oamenii cred că din străinătate te întorci plin de bani fiindcă “eşti plătit în euro”, dar acolo cheltuieşti tot în euro, iar coşul zilnic, chiria, facturile şi întreţinerea înghit cu lăcomie câştigurile.

Va prezint o firma care va ajută să economisiţi timp şi bani, în modul cel mai elegant cu putinţă:
Rent a Car Bucureşti. Voi sunteţi cinci, părinţii şi trei copii, plus bagaje. Calculaţi numai biletele de autobuz de la aeroport la gara şi trasul de bagaje până în staţie, plus urcatul şi coborâtul în şi din mijlocul de transport în comun. Referitor la taxi, v-am spus deja că văzându-va cu atâtea bagaje şi stiiind că v-a luat de la aeroport, va va taxa fără milă! În plus, pe distanţe scurte, de regulă ei refuză cursele sau îţi fixează o suma ameţitoare să renunţi de bună voie. Uite, dacă închiriaţi o maşină de 5 locuri, va costă 26, 40 de euro pe zi şi aveţi următoarele avantaje:

-economisiţi timp, nu mai aşteptaţi prin staţii să vină autobuzul sau să sosească trenul cu întârziere
-pentru fiecare membru al familiei plătiţi bilet, în timp ce maşină o închiriaţi pe zi. Adunând toate biletele de călătorie pe care le cumpăraţi într-o zi, veţi vedea că ieşiţi de trei-patru ori mai ieftin cu maşină de închiriat
-prin absurd, dacă maşină se defectează în trafic (asta fiindcă eşti suspicios, dar nu i s-a întâmplat niciunui client până acum, fiindcă au reviziile la zi), imediat ţi se trimite o altă maşină. Nici mijloacele de transport în comun nu manifestă o astfel de operativitate faţă de client că firma acesta serioasă, ce oferă servicii de închiriere.
-nu se compară confortul maşinii închiriate, cu cel din tren sau autobuz! Maşinile firmei sunt prevăzute cu aer condiţionat, sistem audio, ferestre cu deschidere automată. În autobuz puteţi călători zeci de kilometri în picioare, chiar şi cu copiii, într-o atmosfera de cuptor încins.
-când “copiii au urgenţele lor” puteţi opri că să şi le rezolve. Este adevărat că există toalete în tren, nu în autobuz, dar curăţenia lasă de dorit, în plus transportul cu o maşină închiriată foarte curată, în condiţii mai mult decât decente înseamnă sănătate pentru familia voastră.
-cu maşină de închiriat, securitatea în trafic, dar şi a bunurilor este garantată. Prudenţă maximă din mijloacele de transport în comun oboseşte la maximum.

Transportul familial (cu maşină închiriată) asigura posibilitatea îndeplinirii dorinţelor şi deciziilor grupului, cel în comun nu. Dacă un copil doreşte un suc sau o îngheţată, puteţi opri maşină să-i satisfaceti dorinţa. Dacă mai sunt de completat cumpărăturile cu obiecte de igienă personală sau alimente, nimeni nu va opreşte să faceţi asta într-un supermarket, aprovizionarea desfăşurându-se foarte comod: căruciorul până la portbagajul maşinii, aşezarea în voie a cumpărăturilor, apoi continuarea drumului.

One thought on “Rent a Car va ajută să faceţi economii de timp şi de bani”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *