Remus Cernea, cel mai discriminat român

Mult aşteptata conferinţă de presă, în care urma să îşi dezvăluie orientarea sexuală Remus Cernea, s-a sfârşit ca un mare fiasco.

“Mă simt parte a tuturor comunităților discriminate. Astfel că da, mă consider homosexual, în egală măsură cu a mă considera femeie, în egală măsură cu a mă considera evreu, rom, maghiar, membru al unei comunități religioase minoritare.”

Acum, pe bune, ce îi este atât de greu omului să recunoască orientarea sexuală şi să pună capăt unei poveşti care îl face pe el să nu mai fie credibil, în primul rând şi ai apoi orice acţiune a sa ca reprezentant al acestei comunităţi vitregite de soartă.

remuscernea

6 thoughts on “Remus Cernea, cel mai discriminat român”

  1. Sti ce nu pot pricepe eu Iancule ? Zoofilia si necrofilia sant de asemenea niste orientari sexuale …. omenesti . 8) Ce nu pot pricepe eu este , de ce domnul Remus Cernea nu se simte si ” parte ” a acestor …”comunitati ” ? Pentru aceste ” comunitati ” nu-ar trebui ca Remus Cernea deputat in Parlamentul Romaniei sa ia cuvantul de la tribuna Parlamentului si sa denunte ” discriminarea ” la care sint supusi acestia , zoofilii si necrofilii ? Eventual sa faca acelasi lucru in Parlamentul European 8) fiind sigur ca aia al vor aplauda la scena deschisa ! Ca sa nu-mi spui ca-n toata UE nu s-o gasii macar un zoofil sau doi, trei necrofili …ca nu te cred ! 8)

  2. orientarea lui sexuala intereseaza doar pe handicapati gen Becali.
    pe un om normal nu ar trebui sa intereseze cine il excita pe Cernea. nu ? ))

    Insa te inteleg. Proxenetii tai de la Bor tre sa atace macar in felul asta pe cei care sunt in contra scutirilor de taxe a Boratilor.

  3. @ Ionut

    Deci te fute grija de cum se fute asta. Mah… ti-e iti place cu barba si vrei sa-l inseli pe intaiul daniel :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *