Reinventarea lui Crin Antonescu

A devenit evident pentru toată lumea, mai puțin pentru cei din echipa lui Crin, că șansele ca USL să mai funcționeze ca alianță și să poată merge, conform protocolului, cu un candidat comun la prezidențialele de anul viitor, sunt nule.

Ponta nu știe cum cum să scape mai repede de Crin. Dar despărțirea să fie din cauza liderului liberal, ca să poată capitaliza el electoral. Ieri, am asistat la o mizerie incredibilă din partea Sorinei Matei, cea care presta la postul lui Ghiță Răitaru. Astfel, pe crawlul postului respectiv rula mare și în regim de breaking news că Antonescu s-a văzut cu Ioan Niculae și cu Gușă la restaurantului unui hotel.

Omul intervin și spune că nu, nu s-a văzut cu Gușă și Niculae ci cu Rareș Bogdan. Aici, subiectul ar fi trebuit închis. Dar de unde, Matei insista pe a ei, făcând-o chiar și pe Adriana Săftoiu să spună că este mizerabil ceea ce se întâmplă. Și nu cred cp o suspectează cineva pe Săftoiu de iubire pentru Antonescu.

Ori, dacă de acum, cu un an înainte de alegeri, se apelează la astfel de mizerii, vă dați seama ce o să fie la anul pe vremea asta?

Crin trebuie să rupă pisica în două în ceea ce privește candidatura sa sub umbrela USL la prezidențiale, căci altfel, va fi prea târziu. Și ar fi păcat.

45760victor-ponta-crin-antonescu-1

3 thoughts on “Reinventarea lui Crin Antonescu”

  1. Poate sa-l reinventeze si sa incerce sa se reinventeze pana la ultimul surub , pana la ultima piulitza ca , a-ntzarcat balaia !!! A scazut in toate sondajele { chiar daca tu nu esti de acord cu asta }, la un minim …de-a dreptul imposibil de inteles , pentru cineva ce era atat de iubit si respectat de catre majoritatea romanilor si …nu numai a celor tineri ! A s cazut in ochii tuturor oamenilor de buna credinta cel asteptau pe Crin Antonescu sa le devina un adevarat Presedinte .O avea si el vina , or avea si bashtanii partidului vina lor nu stiu dar , e pacat de visele si asteptarile oamenilor .Mare pacat !

  2. Este de apreciat că primul președinte socialist al PNL începe să iasă din hibernare, însă mi-aș fii dorit ca domnul Antonescu George Crin Laurențiu să nu accepte niciun compromis NICIODATĂ cu PSD doar de dragul preluării Puterii de la P.D.

Leave a Reply

Your email address will not be published.