Regele Mihai, în stare gravă, diagnosticat cu leucemie

Majestatea Sa, Regele Mihai, a anunțat, printr-o scrisoare trimisă către români, că se retrage din viața publică și cedează prerogativele sale către Principesa moștenitoare, Margareta.

Regele a fost operat, i s-a descoperit leucemie la nivel de metastază și cancer de piele.

Mai jos aveți și scrisoare Majestății Sale.

Mesaj-Regele-Mihai-I-1martie2016

9 thoughts on “Regele Mihai, în stare gravă, diagnosticat cu leucemie”

 1. Are 94 de ani Iancule ce, crezi ca-i Mathusalem , ce pretentie mai poate sa aiba ??? Nu ma intereseaza scrisoarea Majestatii Sale caci…i-a luat caimacul Presedintele Johannis cu o postare pe FB , in care-si exprima …compasiunea fatza de situatia grea de sanatate a Regelui Mihai . 8)

 2. Opaaa… l-au scos din geam si l-au pus in frigi? S-a prins postasul si nu a mai decartat pensia?

  Si ce palme si-au mai luat monarhistii disidenti cand au semnalat… ntz, ntz, ntz… Ca-n piata-n Ferentari, dar cica galceava de oameni cu staif. D-aia care nu scriu mortii matii, ci mortii ma-tii cand isi scriu, deci uber ‘telectuali rasati.

  1. @sarcasticul oricum ar fi, si oricat de rautaciosi am vrea sa fim, e un moment trist pentru istoria ratata a tarii asteia.

     1. Serios? Vezi ca base nu spune numai tampenii. Si-a lasat amprenta mai mult pe afara mihaitza.. Asa amprenta si-a lasat, ca nu si-a invatat nici plozii + nevasta limba romana. Si pixdele regale nu au considerat necesar sa invete limba tarii, pe care aspira(u) s-o conduca, nici la nivel minimal.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *