Pariul lui Răzvan Sava

Că suntem deja în campanie electorală, deși denumită oficial pre-campanie, o știe toată lumea.Am acceptat-o,să ne uităm așadar cu atenție la ce se întâmplă. Este posibil să avem parte chiar de evenimente cu mult peste ceea ce se va întâmplă în perioada campaniei propriu zise, mult mai restrictivă din multe puncte de vedere.

Pe București, anul acesta electoral pare cel mai anost din toate câte am avut. Cu fel și fel de candidați, unii care nici chiar în aceste momente nu au certitudinea că vor rămâne până la final, cu teama de DNA și justiție planând asupra tuturor sectoarelor, aproape că îți este greu să extragi niște teme clare de campanie.

Îl avem pe Ludovic Orban care a spus clar da pentru Catedrala Mântuirii Neamului și nu pentru moschee. Care și-a asumat o bătălie pe față cu PSD și chiar a amenințat că nu va participa la nicio dezbatere dacă liderii PSD nu își cer scuze pentru toate lăturile din campania pentru prezidențiale. Interesantă, dar inutilă mișcare.

E ca și cum l-ai pune pe Iliescu să își ceară scuze pentru crimele comunismului. Sau ale Revoluției. Sau ale Mineriadelor.

savasudului

Îl mai avem pe Ovidiu Raețchi. Omul își joacă până la capăt o campanie atipică. Cu un apartament transformat în sediu de luptă. Cu invitați care vin acolo și împart o gogoașă, o idee, o ceva. Dacă este să mergem pe stilul lui, aș avea grijă să nu rămână apartamentul gol la un moment dat. Stilul lui Raețchi pare total din altă lume când vorbim de electoratul sectorului 5, dar cine suntem noi să ne punem în calea talentului omului.

Singurul care pare cu adevărat a-și lua această campanie în serios e actualul interimar de la Primăria Capitalei, Răzvan Sava. Omul și-a construit o notorietate pozitivă în toată această perioadă și acum, pentru bătălia din iunie, mizează totul pe o singură mare carte: Pasajul Piața Sudului. A anunțat că își mută biroul acolo, presiunea pe constructori este la cote maxime și interesul electoratului față de acest obiectiv este imens.

Astfel că, dacă Sava chiar reușește să miște lucrările de la Piața Sudului, fotoliul de primar de la Sectorul 4 va fi al lui.

Nu degeaba vă spuneam încă din decembrie să rețineți acest nume.

4 thoughts on “Pariul lui Răzvan Sava”

  1. Dan Sova spre comparatie anuntase ca-si va pune un cort pe o autostrada si va sta acolo pana la finalizare ! Ce-mi e { sau …era } Sova ce-mi e Razvan Sava ?! Cel putin Sova…avea texte si nu ” notorietate pozitiva ” precum acest Sava . Ovidiu Raetchi…pai , uita-te si tu in sondajele de opinie si abia dupa aia vorbeste despre …gogosile la propriu dar mai ales la figurat pe care le imparte cu ” cei invitati in apartament ” . Doar un apartament are ? Al cui o fi caci…daca avea ” doar un apartament “…nu s e incadra in ” viziunile ” liberalilor sa ocupe , nu functia d e primar la 5 , nu s-ar fi incadrat nici macar la sustinerea PNL-ului !Iar Ludovic Orban…ei , aici chiar ai dreptate : ” e ca si cum l-ai pune pe Iliescu sa-si ceara scuze “…etc . Ti-am mai spus Iancule : jura-te pe…Alina Gorghiu 8) ca , PNL-ul nu bate palma cu Nicusor Dan , pentru ca acesta sa-i cedeze voturile sale lui Orban si…poate ca voi incerca sa cred aceasta gogoritza ! Ba Iancule dar , chiar nici macar un singur om serios nu se gaseste in tot PNL-ul care sa fie un candidat credibil pentru PGMB sau pentru sectorul 5 ? Cu Rares Manescu la 6 …ne-am cam lamurit deci , daca si ala d e la 5 va fi la fel cu asta , cu aceasta stafie { caci…cine dracu-l vede p’asta vreodata in primarie ? } numita Primarul sectorului 6 Rares Manescu atunci , mai bine nu mai prezentati oamenilor candidati pe care nimeni nu-i va vota !

    1. @Marian PNL i-a facut deja propuneri lui Nicusor Dan, inclusiv sa fie sustinut la o primarie de sector. Omul, dupa cum ai vazut si tu in ultimele declaratii, a refuzat clar

      1. Iancule , nu ca individul ar fi curat lacrima insa , stie ca daca se-nhaiteaza cu ” PNL ” , isi pierde si bruma d e incredere pe care o are inca . 17% inseamna totusi ceva comparativ cu ce-i va ramane daca se va alia cu voi . Stie ea Macoveasca ce stie …. Pai cum crezi c-a adunat Nicusor Dan aceste procente …nu cumva si cu ajutorul alora d e la…M10 caci el personal , este un ilustru necunoscut pentru majoritatea bucurestenilor ?! Doar nu-ti inchipui ca toti bucurestenii sparg televizoarele d e oftica ca nu-l vad pe Dan mai des pe sticla ? Ei bine acele iesiri pe sticla …cate a avut , au fost fie la Realitatea , fie la B1TV deci….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *